Subtitrari - Abonare RSS Subtitrări Utilizator - VirgilGN

Bomb at 10:10 (Bomba u 10 i 10) (1967) Subtitrare Bomb at 10:10 (Bomba u 10 i 10) - ro

Război

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 1

Descărcări: 72

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Bomb at 10:10 (1967), pentru WEB-DL. Vizionare plăcută! Bomba la 10:10, un film de război cu George Montgomery în rolul unui pilot american care evadează dintr-un lagăr de prizonieri de război și intră în legătură cu partizanii iugoslavi. Este pe cale să se întoarcă spre liniile aliate când află că partizanii complotează pentru a-l asasina pe comandantul lagărului. El se alătură complotului, urmărind să se răzbune.

Tajemnica twierdzy szyfrów - Sezonul 1 (2007) Subtitrare Tajemnica twierdzy szyfrów - Sezonul 1 - ro

Acțiune, Dramă, Istoric

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 3

Descărcări: 175

Informații: IMDB / TMDB

Sezonul 1 complet, 13 episoade, pentru YouTube. Vizionare plăcută! Acţiunea se petrece în 1945, în ultimele două luni ale celui de-al Doilea Război Mondial, când serviciile de informații americane și rusești caută cu disperare "Aparatul" secret, un dispozitiv care îi ajută pe germani să descifreze telegramele sovietice. Funcționarea acestui aparat este asociată cu unul dintre cele mai mari secrete ale celui de-al Doilea Război Mondial, construcția bombei atomice în laboratoarele subterane din Silezia Inferioară, complexul "Riese".

Polskie drogi (Polish Roads) - Sezonul 1 (1976) Subtitrare Polskie drogi (Polish Roads) - Sezonul 1 - ro

Dramă, Război

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 3

Descărcări: 97

Informații: IMDB / TMDB

Sezonul 1 complet, 11 episoade, pentru YouTube. Vizionare plăcută! Stricto sensu, titlul serialului "Polskie drogi", este tradus prin "Drumuri poloneze", însă ar putea fi tradus și prin "Destine poloneze", un titlu care mie mi se pare mult mai potrivit cu scenariul.
În acest serial, faptele istorice se întrepătrund cu cele prezentate în celelalte seriale poloneze traduse de mine (Czas Honoru [2008 - 2014] , Stawka wieksza niz zycie [1968] , Tajemnica twierdzy szyfrow [2007] şi chiar Czterej Pancerni I Pies [1966-1970] ), reliefând şi mai mult soarta cruntă a poporului polonez.
Acțiunea începe în septembrie 1939, când în decursul unei singure luni, Polonia a fost atacată atât din vest cât şi din est, mai întâi de Germania nazistă şi apoi de U.R.S.S., guvernul polonez fiind obligat să plece în exil, trecând şi prin România în drumul său către Anglia şi de acolo să conducă lupta de rezistenţă antifascistă şi antisovietică.
Acţiunea redă destul de tulburător diferitele reacții ale polonezilor față de ocupație.
Sub coordonarea externă a Marii Britanii pe de o parte, (Armia Krajowa - Armata Națională) și a URSS (Rezistența Comunistă), pe de altă parte, opun rezistență acțiunilor ostile de subjugare a societatii poloneze de către naziști prin vârfurile lor de lance, GESTAPO și ABWEHR, alții încearcă să se acomodeze, iar alții încearcă să trăiască ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă după cum se va vedea, această ultimă opțiune este practic imposibilă.
Personajele principale, sublocotenentul Wladyslaw Niwinski, încearcă toate aceste variante, îi ajută pe toți fără a uita de el însuși, în timp ce plutonierul Leon Kuras, încearcă să se acomodeze și să trăiască ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar tăvălugul războiului îl ajunge întotdeauna şi îl face una cu pământul, însă prin spiritul său de orientare și perseverență reușește să se ridice de fiecare dată precum pasărea Phoenix din propria cenușă.
Dar cam atât cu acest sinopsis, sper că v-am captat atenția și că veți urmări acest serial.

Elvjs e Merilijn (Elvis and Marilyn) (1998) Subtitrare Elvjs e Merilijn (Elvis and Marilyn) - ro

Comedie, Dramă

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 0

Descărcări: 164

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Elvjs e Merilijn (1998), pentru DVDRip. Enjoy!
Elvis şi Marilyn, un interesant film italian, ce are legătură cu România atât prin prisma subiectului cât şi al unuia dintre actori.
Este vorba de actriţa de origine română, Margareta von Kraus, cunoscută pentru rolul "Mary" din filmul Astă seară dansăm în familie, singurul în care a jucat în ţară înainte de a imigra în Italia.
Am transcris inclusiv replicile în limba "română" în forma originală folosită în film, deşi cred că ar fi putut suporta unele "îmbunătăţiri". Când o să vedeţi filmul, o să înţelegeţi ce am vrut să spun prin aceste ghilimele.
Deşi unicul script pe care l-am avut la dispoziţie este în limba franceză, am ales ca traducerea să o fac pentru pista audio în limba italiană, cea originală, pe care am considerat-o mai potrivită. Am menţionat acest lucru pentru că cei care veţi dori să-l vedeţi cu dublajul în limba franceză, s-ar putea să aveţi surpriza ca subtitrarea să nu vi se pară chiar bine sincronizată.
Fac precizarea că traducerea filmului a fost realizată parţial şi prin titrare manuală şi traducere după sonor.
În ceea ce privește genul filmului, cu siguranță nu cred că poate fi încadrat conform IMDB ca și comedie ci mai degrabă thriller sau chiar horror. Vizionare plăcută!

Gurbet Kuslari (Birds of Exile) (1964) Subtitrare Gurbet Kuslari (Birds of Exile) - ro

Dramă

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 4

Descărcări: 60

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Gurbet Kuslari (1964), pentru WEB-DL. Vizionare plăcută! Păsările exilului este unul dintre primele filme care abordează fenomenul migrației interne în Turcia. O familie migrează din suburbie în metropolă pentru a avea o viață mai bună. După ce au ajuns la Istanbul cu visul de a "cuceri" orașul și de a atinge un nivel de trai ridicat, ei trăiesc o prăbușire tragică. Se bazează pe romanul Gurbet Kușları al lui Orhan Kemal, publicat în 1962. Referitor la film pot să spun că este emoționant, șocant, surprinzător pentru o societate turcă aflată în plină dezvoltare în a doua jumătate a secolului trecut, plin de pilde ce se vor a fi o modalitate mascată de a aduce sub control acest fenomen al migrației interne. Oricum, îmi permit să recomand celor care îl vor viziona și au sufletul sensibil, să aibă la îndemână și o batistă, pentru că sigur vor avea nevoie de ea.

Kojak: Fatal Flaw (1989) Subtitrare Kojak: Fatal Flaw - ro

Crimă, Dramă

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 4

Descărcări: 199

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Kojak: Fatal Flaw (1989), pentru DVDRip. Enjoy! Kojak: Eroare fatală, încă un film artistic din seria "Kojak", cu Telly Savalas şi Angie Dickinson în rolurile principale, are acum traducere în limba română realizată prin titrare manuală şi traducere după sonor. În speranţa că am adus un strop de bucurie în viaţa voastră, nu-mi rămâne decât să vă urez MULTĂ SĂNĂTATE şi VIZIONARE PLĂCUTĂ!

Superintelligence (2020) Subtitrare Superintelligence - ro

Acțiune, Comedie, Romantic

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 8

Descărcări: 1,575

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Superintelligence (2020), pentru WEB-DL. Vizionare plăcută! Melissa McCarthy într-un rol în care salvează omenirea de la extincţie.

The Password Is Courage (1962) Subtitrare The Password Is Courage - ro

Comedie, Dramă, Război

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 0

Descărcări: 115

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

The Password Is Courage (1962), pentru DVDRip. Vizionare plăcută! Parola: "Curaj", este un film de război având la bază întâmplările reale trăite de sergentul major Charles Coward din Artileria Regală, cel care în timpul celui de-al Doilea Război Mondial devine primul militar britanic decorat (din greşeală) de nemţi cu "Crucea de Fier".
Ajunge într-un lagăr de prizonieri de război, de unde alături de mulţi alți soldați britanici va încerca toate tertipurile pentru a evada dar totodată şi de a nu pierde nicio ocazie să saboteze maşinăria de război nazistă.

Miles from Home (1988) Subtitrare Miles from Home - ro

Acțiune, Crimă, Dramă

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 0

Descărcări: 310

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Miles from Home (1988), pentru HDTV & DVDRip. Vizionare plăcută! Titrare manuală, traducere dupa sonor. Departe de casa. Un film deosebit, cu o distributie de exceptie (Richard Gere,Penelope Ann Miller, Helen Hunt, John Malkovich, Brian Dennehy) si un scenariu pe masura.

Ne joci, Peter (Don't Cry Peter) (1964) Subtitrare Ne joci, Peter (Don't Cry Peter) - ro

Aventură, Război

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 0

Descărcări: 78

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Ne joci, Peter (1964), pentru WEB-DL. VIZIONARE PLĂCUTĂ! Ne joci, Peter (1964) aka Nu plânge, Peter!, un film de război impresionant, genul pe care-l traduci "dintr-o suflare", aşa că iată, în această seară postez traducerea pentru el.

Agent nr 1 ( Agent No. 1) (1972) Subtitrare Agent nr 1 ( Agent No. 1) - ro

Acțiune, Dramă, Istoric

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 0

Descărcări: 73

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Agent nr 1 (1972) (2022), pentru BluRay. Vizionare plăcută! Un film polonez de spionaj cu acţiunea plasată în Grecia în timpul celui de-al doilea război mondial.

Inside Out (Hitler's Gold) The Golden Heist (1975) Subtitrare Inside Out (Hitler's Gold) The Golden Heist - ro

Comedie, Crimă, Thriller

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 2

Descărcări: 492

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Inside Out (1975), pentru DVDRip. Vizionare plăcută! Inside Out (1975), aka Aurul lui Hitler, aka Operaţiunea Siegfried, un film cu Telly Savalas, James Mason şi Robert Culp în rolurile principale, un film care sunt sigur că o să vă binedispună dacă o să-l urmăriţi.
Traducere după sonor pentru versiunea pe care o puteţi găsi aici: (https://rarelust.com/inside-out-1975/)

Rich Man, Poor Man - Sezonul 2 (1976) Subtitrare Rich Man, Poor Man - Sezonul 2 - ro

Dramă

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 56

Descărcări: 2,511

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Sezonul 2 complet, 22 episoade, pentru TVRip şi DVDRip. Nou: Sincronizare pentru DVDRip. FINAL DE SEZON SI SERIAL. Vizionare placuta!

Carry on Cabby (1963) Subtitrare Carry on Cabby - ro

Aventură, Comedie, Romantic

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 0

Descărcări: 402

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Carry on Cabby (1963), pentru WEB-DL (per_SEMPRE) & DVDRip. O altă comedie din această serie, "Carry on".
Vizionare plăcută!

Carry on Cruising (1962) Subtitrare Carry on Cruising - ro

Comedie, Romantic

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 0

Descărcări: 436

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Carry on Cruising (1962), pentru WEB-DL (per_SEMPRE) & DVDRip.
O altă comedie din seria "Tot înainte!" care sper să vă aducă clipe de relaxare și bucurie.
Vizionare plăcută!

Hogan's Heroes - Sezonul 6 (1965) Subtitrare Hogan's Heroes - Sezonul 6 - ro

Comedie, Război

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 11

Descărcări: 1,324

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Sezonul 6 complet, 24 episoade, pentru DVDRip. Vizionare plăcută!

Rich Man, Poor Man - Sezonul 1 (1976) Subtitrare Rich Man, Poor Man - Sezonul 1 - ro

Dramă

Traducător: Virgil G.N. / sorin61

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 36

Descărcări: 2,307

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Sezonul 1 complet, 9 (12) episoade, pentru
BluRay
(adrian111), DVDRip & TVRip (Virgil G.N., Golden si Sil3). Vizionare placuta! ATENŢIE: Versiunile DVDRip si TVRip sunt corectate după sonor şi sincronizate.

The Invaders - Sezonul 2 (1967) Subtitrare The Invaders - Sezonul 2 - ro

Dramă, Sf, Thriller

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 0

Descărcări: 111

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Sezonul 2 complet, 26 episoade, pentru DVDRip. Vizionare plăcută!
Completarea traducerii prin titrare manuală şi traducere după sonor.
Pentru administratorul site-ului, rog ca această postare să rămână separată de alte versiuni existente pe site. SERIAL COMPLET.

The Invaders - Sezonul 1 (1967) Subtitrare The Invaders - Sezonul 1 - ro

Dramă, Sf, Thriller

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 5

Descărcări: 175

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Sezonul 1 complet, 17 episoade, pentru DVDRip. Vizionare plăcută!
Traducerea şi a episodului 1 şi completarea traducerii prin titrare manuală şi traducere după sonor precum şi resincronizare pentru întreg sezonul 1 de pe (FileList).
Pentru administratorul site-ului, rog ca această postare să rămână separată de alte versiuni existente pe site.
În viitorul foarte apropiat o să fac la fel, o completare a traducerii şi resincronizare şi pentru sezonul 2 şi după ce termin, o să postez întregul sezon 2.

Boomtown - Sezonul 2 (2002) Subtitrare Boomtown - Sezonul 2 - ro

Crimă, Dramă, Mister

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 17

Descărcări: 890

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Sezonul 2 complet, 6 episoade, pentru WEB-DL. Vizionare plăcută! Parţial traducere după sonor. Boomtown (2002-2003) aka Pulsul oraşului, este un serial poliţist cu o abordare aparte, fiecare episod prezentând acţiunea din perspectiva tuturor celor implicaţi, polițiști în uniformă, detectivi, procurori, martori, mass-media, pompieri și echipa de salvare, chiar și infractorii înșiși.

Atoll K (Utopia) (1951) Subtitrare Atoll K (Utopia) - ro

Comedie

Traducător: Stef Ionesco & Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 2

Descărcări: 633

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Atoll K (Utopia) (1951), pentru YouTube (Nini) & BluRay. Vizionare plăcută!
Utopia, ultimul film al marilor comici Stan Laurel și Oliver Hardy, cunoscuți la noi ca Stan și Bran, care cred că nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Versiunea integrală de 98 minute a filmului, tradusă în completare la cea de doar 82 de minute, prin titrare manuala și traducere după sonor de Virgil G.N.

Boomtown - Sezonul 1 (2002) Subtitrare Boomtown - Sezonul 1 - ro

Crimă, Dramă, Mister

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 33

Descărcări: 1,417

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Sezonul 1 complet, 18 episoade, pentru WEB-DL. Vizionare plăcută! Boomtown (2002-2003) aka Pulsul oraşului, este un serial poliţist cu o abordare aparte, fiecare episod prezentând acţiunea din perspectiva tuturor celor implicaţi, polițiști în uniformă, detectivi, procurori, martori, mass-media, pompieri și echipa de salvare, chiar și infractorii înșiși.

They Who Dare (1954) Subtitrare They Who Dare - ro

Dramă, Istoric, Război

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 4

Descărcări: 464

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

They Who Dare (1954), pentru BluRay & DVDRip. Vizionare plăcută! CEI CE CUTEAZĂ, ÎNVING!
Motto-ul Forţelor Speciale Britanice.
Film clasic de război, cu Dirk Bogarde în rolul principal, conducând o grupă de comando în timpul celui de-al doilea război mondial.
Titrare manuală şi traducere după sonor.

Stawka wieksza niz zycie (Kapten Kloss) - S01 (1968) Subtitrare Stawka wieksza niz zycie (Kapten Kloss) - S01 - ro

Acțiune, Război

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 9

Descărcări: 1,095

Informații: IMDB / TMDB

SERIAL COMPLET, 18 episoade. VIZIONARE PLĂCUTĂ! Stawka większa niż życie {1968} aka More Than Life at Stake aka Playing for High Stakes aka Joc pe mize mari, este un serial de televiziune polonez, despre aventurile unui agent secret polonez, căpitanul Hans Kloss (numele real Stanisław Kolicki, nume de cod J-23), care acționează ca agent dublu în Abwehr (Serviciul de contrainformații militare al armatei germane - Wermacht) în timpul celui de-al Doilea Război Mondial în Polonia ocupată.

Kissin' Cousins (1964) Subtitrare Kissin' Cousins - ro

Comedie, Muzical, Romantic

Traducător: Virgil G.N.

Uploader: VirgilGN

Comentarii: 0

Descărcări: 586

Informații: IMDB / TMDB / Cinemagia

Kissin' Cousins (1964), pentru WEB-DL, HDTV & DVD. Vizionare plăcută! Un film cu Elvis Presley care cred că nu mai are nevoie de vreo prezentare, și se pare că ultimul din întreaga sa filmografie care nu avea încă traducere în limba romana.