Acord utilizator

Înainte de a avea acces la acest website trebuie să luaţi la cunoştinţă şi să respectaţi regulile de mai jos:


Subtitrări

Subtitrările prezente sunt furnizate pe proprie raspundere de către utilizatorii inregistraţi pe site. Administratorii site-ului Subs.ro (https://subs.ro) nu pot fi traşi la răspundere pentru ceea ce postează sau desfăşoară utilizatorii site-ului. Este interzisă folosirea acestui website pentru a distribui/adăuga orice fel de materiale dacă nu aveţi drepturi legale asupra deţinerii şi transmiterii lui.

În cazul in care observaţi un link protejat de lege, contactaţi-ne la: abuz @ subs.ro.

Orice reclamaţie înainte să ne contactaţi va fi considerată drept un abuz asupra site-ului nostru şi vom cere despăgubiri materiale.

Administratorii nu pot verifica conţinutul fişierelor existente pe site şi urcate de utilizatori, acestora din urmă revenindu-le întreaga responsabilitate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin folosirea acestui website, vă exprimați implicit acordul ca datele dvs să fie stocate și prelucrate de https://subs.ro.

Preluarea informațiilor

Conform Legii dreptului de autor, Art. 8 si Art. 10, preluarea oricăror date de pe acest site fără acordul scris al proprietarului site-ului, reprezintă o infracţiune. Orice material (text sau imagine) prezent pe acest site unde nu sunt precizate surse de proveniență sunt destinate numai utilizării cu caracter personal. Preluarea datelor fără acordul nostru este strict interzisă.

Limitarea răspunderii

Site-ul SUBS.ro nu își asumă răspunderea pentru activitatea utilizatorilor săi sau pentru acuratețea datelor oferite de aceștia.

Modificarea acordului utilizator

Modificările la care acordul utilizatorului poate fi supus nu vor fi anunțate, iar dvs în calitate de utilizatori aveți obligația de a verifica periodic această pagină.

Dispoziții finale

În cazul în care consideraţi că nu puteţi respecta aceste reguli, vă rugăm încetaţi folosirea site-ului.