Echipa Nationala

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
25-Mai-2008, 06:05 Top

Mesajele de mai sus le-am mutat aici penru ca aici se discuta despre echipa nationala, cand incepe Euro 2008 vom creea un topic dedicat acestui eveniment unde vom discuta despre tot ceea ce tine de Euro 2008

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
25-Mai-2008, 07:05 Top

sa spun si eu ceva pentru ca am jucat mult fotbal la viata mea, desi nu am reusit sa fac o cariera din asta dar nu conteaza au fost altele poate mai importante. Cred ca ar trebui sa nu mai fim si aici rapidisti, stelisti, dinamovisti cfr-isti s.a.m.d. aici sa fim romani!

si sa-mi spun si eu parerea Lobont A FOST deci ma repet a fost un mare portar dar nu mai este! este un betiv drogat care si-a distrus si isi distruge singur cariera. Dani Coman un om cu mult bun simt cu mult caracter cu mult talent dar mult mai multa munca si sezonul asta a fost clar peste orice portar de nationalitate romana si cred ca ar trebui sa-mi dati dreptate lasand deoparte echipele de club favorite. asta a fost sa fie asta e ghinionul lui (cu toate ca e un om bun...nu stiu ce se intampla dar are foarte multe ghinioane baiatul asta) si acum sa vb si de Ov. Petre ... da un mijlocas bun, dar sa fie chiar de neilocuit cum scria prin presa? sa fim seriosi, uite va dau eu un exemplu cine ar putea sa faca treaba mai bine decat el si eu unu as garanta lucrul asta Costin Lazar, etc etc. de ce incep cu Lazar poate va intrebati da recunosc sunt si voi fi rapidist toata viata, desi parintii mei si bunicul D-zeu sa-l ierte au tinut si tin cu Steaua eu am avut alta vedere am avut si am alta pasiunea si aceea se numeste Rapid. dar daca v-ati uitat la fotbal la fel de mult cum am facut-o eu in anul acesta veti vedea ca am dreptate si ca Lazar e un mare caracter si un mare fotbalist si veti vedea ca practic aproape nimeni (cateva exceptii) nu sunt de neinlocuit Si mai am o intrebare ... ce cauta nicolita in lotul pt Euro??? sa fim serios acum Smiley) va las cu bine si va transmit respectele mele si sa speram cu totii ca nu vor mai fi alte accidentari (stupide) incat sa ajungem cu jumatate de lot la Euro.

Daca tu zici sa fim romani si il faci pe Lobont drogat.......e clar

31-Mai-2008, 10:05 Top

Si uite ca drogatul de Lobont a aparat un penalty in seara asta,probabil huiduitul de Dica a aratat ca este de departe no.1 in ghencea,ca tziganul de Nicolita centreaza perfect,ca....ca....ca.Avem nationala si eu sunt foarte increzator in echipa nationala.Bafta baieti!

Robert (320 mesaje) (Utilizator)
31-Mai-2008, 10:05 Top

Mie mi s-a parut ca a jucat mult mai bine in repriza secunda, la fel ca si in meciul cu Rusia. Atacul Romaniei ar trebui sa fie Mutu-Dica-D.Niculae...Marica pe cuvantul meu, nici nu zici ca e fotbalist si Cocisi nu face nimic...Piturca, WAKE UP!!!

(Vizitator)
31-Mai-2008, 11:05 Top

suntem varzaaaa. nu credeam ca vreodata o sa-mi doresc sa-i rupa careva ceva lui mutu...o faza buna 20 proaste. fara el am fi mult mai buni.
Mutu este mândria României. Nu te lua de el Smiley . PS. mă sperie foarte mult avatarul tău.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
31-Mai-2008, 11:05 Top

Repriza I foarte slaba! Daca stia sa traga ala 11m si Tudor nu fluiera offside-ul ala inexistent se putea face un 2-0 si nu stiu unde ajungeam. As zice ca-i un rezultat fals, daca jucam asa nu facem nici un punct.

prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
30-Iul-2008, 06:07 Top

Acum ca EURO a trecut, cred ca pentru nationala Romaniei nu ramane decat gandul la CM 2010 si la calificare ....

Am citit multe posturi , cu care sunt sau nu de acord, dar am vazut prea exagerat Smiley .. exemplu (nume nu mai dau):

"Eu va spun de acum ca Franta o sa ne ia 6 puncte. 100%" - da de unde stiti voi(ma refer la pesimisti) ca de fiecare data cand o echipa mai slab cotata(mai ales daca e vorba de romania sau alta echipa din romania unde majoritatea le umfla considerabil) joaca cu alta mai bine cotata ca de fiecare data cea din urma castiga.

Chiar asa de zei ti se par tie francezii? S-au facut de ras la EURO! Chiar asa invincibili ti se par? Eu as zice mai degraba ca putem lua 2 puncte... daca nu 4 .. Mai degraba ma sperie Serbia despre care stim mult mai putine si au si lot valoros.

Hai sa vedem putin cum merge treaba , si vom trage concluziile inainte de primele meciuri si atunci vom sti mai bine ce si cum ..

11-Oct-2008, 11:10 Top

Rooooooooooooomania

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
12-Oct-2008, 11:10 Top

Rooooooooooooomania

Vroiam sa continui, dar ma abtin.

18-Oct-2008, 06:10 Top

Toti ne abtinem :B:

IonutZu (555 mesaje) (Utilizator)
1-Apr-2009, 11:04 Top

asa antrenor... asa echipa ..:A

1-Apr-2009, 11:04 Top

Cea mai penibila echipa. Sper din suflet sa fie demis Piturca dupa meciul asta. Pacat de Max Nicu, pacat de alti jucatori cu potential care nu au jucat, pacat de suporteri..

2-Apr-2009, 12:04 Top

Cate au incasat de data asta?

ashrak@subs.ro
IonutZu (555 mesaje) (Utilizator)
2-Apr-2009, 01:04 Top

Austria 2 - 1 Romania

2-Apr-2009, 11:04 Top

Austria 2 - 1 Romania

SmileySmileySmileySmiley

ashrak@subs.ro