Echipa Nationala
Grecia a castigat euro cu jucatori de care nu auzise nimeni....
Numa ca unii fac pe ei cand aud ca jucam cu Franta (la jucatori ma refer), de asta o sa pierdem, daca pierdem cu ei.
Eu va spun de acum ca Franta o sa ne ia 6 puncte. 100%.
Dumnezeule,daca am ajuns sa pierdem constant cu Israelul,aia saracii nici cu bombele nu stiu sa se joace....Cred ca jucatori precum Dica,Marica si Nicolita nu au ce cauta in primul 11.Mutu e genial ca de obicei....dar nu de ajuns.Macar sa ne revenim in meciurile oficiale,oricum bafta Romania!!
Daca faceai efortul sa te uiti cu doua topicuri mai sus iti dadeai seama despre ce vorbesc: "Va fii greu cu Franta in Preliminariile WC 2010. Ribery sigur o sa ne dea cel putin un gol plus ca mai sunt Malouda, Benzema, Ben Arfa si Henry. Eu cred ca sunt cei mai periculosi francezi.". Si nu mai trebuia sa fi ironic.
Mai sunt 2 saptamani pana la inceperea turneului si noi ramanem cu tot mai putini oameni. Dupa ce Ovidiu Petre a parasit lotul zilele trecute, azi a fost randul lui Dani Coman. El si-a rupt degetul la un antrenament si astfel pierde sansa de a participa la Euro. Multumim, Marica! Macar acum nu mai trebuie sa caute scuze Piturca sa-l bage pe Lobont. Dar gata, hai ca nu mai vreau sa fiu rau.
Inca putin si o sa traim si noi iar visul(livin' the dream), avem si noi motive intemeiate sa ne uitam la un turneu final: joaca tricolorii. Dupa ce au reusit o campanie de calificare senzationala au ajunga la turneul final chiar dupa locul 1 si asta ne face sa fim increzatori. Eu personal cred ca are sanse sa treaca de grupe si o sa sper pana in ultimul moment...mai tineti minte ce grupa grea am avut la EURO 2000 si totusi am trecut mai departe.
Haideti, tricolori!!! Faceti-ne mandrii!
Il avem pe Lobont care e mult peste Coman,mai rau e cu Ovidiu Petre care era foarte bun la mijloc.Sper sa nu se mai intample nimic.Iar faza cu Marica...esti copil...doar n-a facut-o intentionat.Se intampla.
Cred ca glumesti. Lobont nu a avut toata cariera lui cate interventii miraculoase a avut Coman returul asta...Cand Coman castiga meciuri pentru Rapid, Lobont se facea de ras la Dinamo, nici nu se poate compara forma lor de moment. Eu zic ca mult mai usor il inlocuiesti pe Ov Petre, ii avem pe Chivu si Radoi care pot face asta oricand, oricum schilodu ala nu e mare fotbalist. Cat despre faza cu Marica, glumeam si eu.
Inseamna ca n-ai vazut amicalul cu Germania,ne-a facut de ras.E un portar bun,poate anul asta a fost mai bun decat al lui Lobont,dar nici vorba sa fie mai bun ca Lobont
sa spun si eu ceva pentru ca am jucat mult fotbal la viata mea, desi nu am reusit sa fac o cariera din asta dar nu conteaza au fost altele poate mai importante. Cred ca ar trebui sa nu mai fim si aici rapidisti, stelisti, dinamovisti cfr-isti s.a.m.d. aici sa fim romani!
si sa-mi spun si eu parerea Lobont A FOST deci ma repet a fost un mare portar dar nu mai este! este un betiv drogat care si-a distrus si isi distruge singur cariera. Dani Coman un om cu mult bun simt cu mult caracter cu mult talent dar mult mai multa munca si sezonul asta a fost clar peste orice portar de nationalitate romana si cred ca ar trebui sa-mi dati dreptate lasand deoparte echipele de club favorite. asta a fost sa fie asta e ghinionul lui (cu toate ca e un om bun...nu stiu ce se intampla dar are foarte multe ghinioane baiatul asta) si acum sa vb si de Ov. Petre ... da un mijlocas bun, dar sa fie chiar de neilocuit cum scria prin presa? sa fim seriosi, uite va dau eu un exemplu cine ar putea sa faca treaba mai bine decat el si eu unu as garanta lucrul asta Costin Lazar, etc etc. de ce incep cu Lazar poate va intrebati da recunosc sunt si voi fi rapidist toata viata, desi parintii mei si bunicul D-zeu sa-l ierte au tinut si tin cu Steaua eu am avut alta vedere am avut si am alta pasiunea si aceea se numeste Rapid. dar daca v-ati uitat la fotbal la fel de mult cum am facut-o eu in anul acesta veti vedea ca am dreptate si ca Lazar e un mare caracter si un mare fotbalist si veti vedea ca practic aproape nimeni (cateva exceptii) nu sunt de neinlocuit Si mai am o intrebare ... ce cauta nicolita in lotul pt Euro??? sa fim serios acum ) va las cu bine si va transmit respectele mele si sa speram cu totii ca nu vor mai fi alte accidentari (stupide) incat sa ajungem cu jumatate de lot la Euro.
Asa este, Lazar e mult mai bun ca Ovidiu Petre, dar sa-ti zic de ce greu o sa ajunga el la nationala cat timp Piturca este acolo. Lu' nene asta la centru ii plac jucatorii care joaca simpul, s-o recupereze si sa dea o pasa scurta, pe cand Lazar e mult mai mult de atat...el e tehnic si ii place sa arate asta, desi nu o face rau, Piti nu poate suporta chestia asta. Suntem calificati la Euro, dar nu e neaparat meritul lui Piturca, la ce echipa avem acuma eu zic ca si Hagi sau Iordanescu ne-ar fi calificat.
Pe Nicolita il iubeste Dumnezeu, cat de chinuit a fost el la viata lui pe atat de rasfatat este acuma...joaca prost de ceva vreme, dar e nelipsit din echipa de start a Stelei si a nationalei.