Echipa Nationala

prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
11-Oct-2009, 12:10 Top

Oare mai are rost sa comentam? Ca si suporter infocat al echipei nationale nu mai ai dreptul sa iesi din casa dupa o asemenea campanie de calificari..(noroc ca nu sunt suporter infocat). Daca si Lituania si Austria sunt peste noi.. Eu sunt aproape sigur ca o sa facem egal cu Feroe (acum nu cred ca mai facem, dar in primul meci din noroc au batut cu 1-0)..

Cum spuneam si mai devreme, fara antrenor strain nu avem ce face..

CR7 (418 mesaje) (Utilizator)
11-Oct-2009, 01:10 Top

Nu avem jucatori, poate sa vina si cel mai bun antrenor din lume, daca nu are material, poate sa fie el "Dumnezeu pe Pamant" ca tot degeaba.

DeianVendetta (316 mesaje) (Moderator)
11-Oct-2009, 04:10 Top

Nu știu cum de n-au putut să ne bată echipe mult mai titrate și ne-am luat așa o bătaie cruntă tocmai de la sârbi, care sunt în creștere, lucru pe care trebuie să-l recunosc. Noi ne-am cam plafonat ce-i drept, dar nu știu exact care e problema. Acum chiar nu mai aveam nicio șansă la calificare, dar ideea era să nu ne facem de râs cu sârbii. O umilință atât de mare nu am mai trăit de 42 de ani, de când ne-am luat-o de la elvețieni cu 7-0. Nu suntem o echipă slabă, dar nu știu de ce nu suntem destul de motivați ca să reușim și noi performanțe. Bine zicea cineva, românul se mulțumește cu puțin. Să vedem ce-o mai fi și cu Feroe și data viitoare vom vorbi despre calificarea la Europeanul din 2012.

CR7 (418 mesaje) (Utilizator)
11-Oct-2009, 06:10 Top

Corect, doar in final, imi permit sa rectific ceva: "vom vorbi despre ratarea calificarii la Euro 2012".

Florinnn (5 mesaje) (Utilizator)
31-Oct-2009, 07:10 Top

Treaba asta cu "nationala" sta-n felul urmator din punctul meu de vedere:e foarte simplu , nu avem jucatori de valoare , jucatori care sa poata face diferenta in situatiile dificile.Hagi a fost si este asa iubit pentru ca el era genul de jucator care facea diferenta, un talent adevarat.
In aceste momente ducem lipsa de valori , de jucatori care sa joace cu sufletul pentru "nationala".Consider ca va trece mult timp pana cand ne vom califica din nou la un turneu final...

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
4-Mar-2010, 01:03 Top

Azi m-am linistit,Romania a murit....la fotbal.