Echipa Nationala
Oare mai are rost sa comentam? Ca si suporter infocat al echipei nationale nu mai ai dreptul sa iesi din casa dupa o asemenea campanie de calificari..(noroc ca nu sunt suporter infocat). Daca si Lituania si Austria sunt peste noi.. Eu sunt aproape sigur ca o sa facem egal cu Feroe (acum nu cred ca mai facem, dar in primul meci din noroc au batut cu 1-0)..
Cum spuneam si mai devreme, fara antrenor strain nu avem ce face..
Nu știu cum de n-au putut să ne bată echipe mult mai titrate și ne-am luat așa o bătaie cruntă tocmai de la sârbi, care sunt în creștere, lucru pe care trebuie să-l recunosc. Noi ne-am cam plafonat ce-i drept, dar nu știu exact care e problema. Acum chiar nu mai aveam nicio șansă la calificare, dar ideea era să nu ne facem de râs cu sârbii. O umilință atât de mare nu am mai trăit de 42 de ani, de când ne-am luat-o de la elvețieni cu 7-0. Nu suntem o echipă slabă, dar nu știu de ce nu suntem destul de motivați ca să reușim și noi performanțe. Bine zicea cineva, românul se mulțumește cu puțin. Să vedem ce-o mai fi și cu Feroe și data viitoare vom vorbi despre calificarea la Europeanul din 2012.
Treaba asta cu "nationala" sta-n felul urmator din punctul meu de vedere:e foarte simplu , nu avem jucatori de valoare , jucatori care sa poata face diferenta in situatiile dificile.Hagi a fost si este asa iubit pentru ca el era genul de jucator care facea diferenta, un talent adevarat.
In aceste momente ducem lipsa de valori , de jucatori care sa joace cu sufletul pentru "nationala".Consider ca va trece mult timp pana cand ne vom califica din nou la un turneu final...
Azi m-am linistit,Romania a murit....la fotbal.