Echipa Nationala

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
2-Apr-2009, 05:04 Top

Rat,Ratzoi,Tziganitza,Cocis,Codrea,Gigel Bucurel......astia nu au ce cauta la nationala.De fapt,in afara de Ratzoi,nici unul nu a fost fotbalist vreodata.

prodi (1,805 mesaje) (Utilizator)
2-Apr-2009, 08:04 Top

Daca prin Raztozi te referi la Radoi, Smiley , sa sti ca a avut cateva interventii bune (asta nu scuza cu nimic faptul ca a fost pilaf) , si Rat la fel. Cel mai penibil a fost, destul de evident zic eu, Contra, din pacate.. Pe Banel n-ai de ce sa-l acuzi, el saracu' nu stie cu mingea, e singurul lucru care ii lipseste. Dar macar el a alergat cum o face de obicei cat a jucat, fata de altii care nu au facut nimic tot meciul..

Parerea mea este ca fara Mutu si Chivu(cel putin in situatia actuala), nationala este praf, si pana nu vine cineva care sa le ridice moralul si sa ii puna la loc pe picioare nu are rost sa ne mai facem iluzii degeaba.. Si daca continuam sa irosim asa talentele (Max Nicu, C. Tanase, F. Costea, D. Stoica etc.) si sa continuam cu aceeasi oameni de 5-10 ani care majoritatea dau pe retragere clar nu avem nicio sansa.. Nici nu vreau sa imi imaginez nationala peste 10 ani..

Cum se explica faptul ca Mutu la Fiorentina da 1 gol / meci, a mai dat si un hatrick de putin timp, iar la nationala marcheaza o data la 3,4 meciuri.. pacat ..

Pai Mutu da gol la Fiorentina pentru ca muncesc altii pentru el,aia joaca,la nationala cine sa-i dea pasa de gol,Cocis?Pai ala da cu stangul in dreptul.Stoica?Pai ala cand nu da autogol ii pune pe adversari pe contraatac.Nicolita?Prefer sa nu vb de acest mioritc ca imi vine sa vomit.Intrebarea e cine sa le dea pase de gol atacantilor?Iti spun eu,Tamas sau Goian.Si aici rezulta golul de aseara.Problema e ca avem jucatori dar inca e cumetrie in tara,totul pe interese.
Si iti zic eu,e Ratzoi nu Radoi.Si stii de ce?Pentru ca la golul egalizator al austriecilor el radea la Lobont,ceea ce e foarte trist,cand o tara intreaga plangea....si mai ales ca ii venea sa rada si la momentul de reculegere....penibil.

In legatura cu Mutu, aici chiar trebuie sa te contrazic, parerea mea el este un lider la Fiorentina.=, si munceste si pentru gol si pentru centrari.. De Cocis iarasi am o parere buna-in general, de Radoi, nici nu mai am ce comenta (nu am stiut nimic, nu am fost atent la un jucator anume, si am si pierdut o parte din inceput).

Mai mult de atat nu am ce sa zic, oricum nu imi face placere sa vorbesc despre nationala in momentul asta si vreau sa evit alti nervi degeaba..

indyj0 (49 mesaje) (Utilizator)
8-Apr-2009, 04:04 Top

echipa nationala a mea :

portar: Lobont/Pantelimon
fundas dreapta : Sapunaru
fundas stanga : Radu
fundas central : Chivu
fundas central : Goian/Tamas
mijocas defens : Lazar
mijocas stanga : Tanase/Costea
mijocas dreapta : Torje/ ?
mijocas central off : Mutu
Atacant dreapt : Bratu/D.Niculae
Atacant stanga : Marica/Nicu

4-4-2 Diamond

8-Apr-2009, 04:04 Top

'11-le' meu :

Portar:
Lobont

Fundasi:
Rat
Tamas
Goian
Sapunaru

Mijlocasi:
Max Nicu
Chivu
Mutu
C Tanase

Atacanti:
Marica
Costea

_
Ar mai fi si alti jucatori buni, dar asta mi s-ar parea cel mai bun '11' disponibil..

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
9-Apr-2009, 02:04 Top

Piturca a fost demis.

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
9-Apr-2009, 05:04 Top

Daca vine Hagi, e beleaua mai mare.

9-Apr-2009, 07:04 Top

idem AMC.Sa vina Andone!!!

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
9-Apr-2009, 07:04 Top

Sa vina Lucescu, Mircea Lucescu Smiley.

CR7 (418 mesaje) (Utilizator)
9-Apr-2009, 08:04 Top

SmileyNu cred ca ni-l permitem.

9-Apr-2009, 08:04 Top

+1 Pentru MIRCEA Lucescu. Daca nu, atunci sunt pentru un antrenor strain !!

Tigru (199 mesaje) (Utilizator)
10-Apr-2009, 09:04 Top

Vot si eu 1 pt Mircea Lucescu Smiley...Daca vine Mircea Lucescu ar fi bine si este forma echipa Romania Smiley speram ca vine Mircea Lucescu Smiley...

11-Oct-2009, 12:10 Top

Am si eu o intrebare......Oare suntem praf sau muci??????

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)
11-Oct-2009, 12:10 Top

Am si eu o intrebare......Oare suntem praf sau muci??????

si una si alta
:cry:

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.