Echipa Nationala
Bulgaria este echipa buna, cine a crezut ca a redevenit o trompeta s-a inselat. Au echipe in cupele europene, ba mai mult parca sa zic ca si in CL , levsky joaca cu Barcelona.
Asa ca nu este de mirare cum de au facut meci egal cu noi si cu Olanda......insa eu cred ca Piturca exagereaza cu cativa jucatori pe care ii tine in teren cum ar fi Rosu in primul rand.
De MuTu nu va luati ca nu are rost, omul este varf de atac si ca de obicei a dat gol, asta-i meseria lui, nu ?
Asa ca nu este de mirare cum de au facut meci egal cu noi si cu Olanda......insa eu cred ca Piturca exagereaza cu cativa jucatori pe care ii tine in teren cum ar fi Rosu in primul rand.
De MuTu nu va luati ca nu are rost, omul este varf de atac si ca de obicei a dat gol, asta-i meseria lui, nu ?
Degeaba au daca ia bataie cu 4-0....
Ai vazut meciul?
Goluri anulate gresit olandezilor, bare...erau Ko bulgarii....
Cat despre Rosu...ai dreptate...
Ce parere aveti despre asta, aparuta pe gsp!
Fițoși incapabili
În mod normal, această echipă națională ar trebui suspendată sau dizolvată. Nu e a noastră.
Circulă informații contradictorii despre echipa națională. După meciul cu Belarus, a apărut bănuiala că în spatele acestui nume se ascunde echipa de club a lui Pițurcă. Alte impresii, provocate de acțiuni ale Federației, au sugerat că titulatura corectă e “echipa lui Sandu”. Un fundaș antidefensiv, legitimat în aparență la A.S. Roma, a dat de înțeles că naționala e clubul lui Chivu Cristian.
Adevărul e mai simplu și cuprinde cîteva lucruri demult nerostite. Le-a venit timpul. Mai întîi, naționala e a publicului, dar nu oricum, ci în termenii cei mai drastici. Asta înseamnă că, dacă e sătul, jignit, dezgustat, așa cum se simte după eurofarsele cu Bulgaria, Albania și Belarus, publicul are voie să spună ce vrea. Peste tot în lumea asta, naționalele au fost fluierate temeinic de publicul proprietar și nimeni nu s-a ofensat mademoiselleic. Dar asta nu e nimic. Publicul proprietar are dreptul să își concedieze echipa, să o repudieze, pe motiv de imoralitate. E exact ce se întîmplă acum. Nu în tribune, ci în sute de mii de inimi și minți mîhnite de prăpădul pe care și-l permit ageamii mafioți.
Sute de mii de oameni care sînt, ziua, vatmani sau ingineri, dentiști sau taximetriști află, în nocturnă, că echipa lor a fost răpită de o trupă de fițoși incapabili de înălțimea gîndului public. Urmarea: naționala nu mai interesează. Pentru că e un rebut. Izgonirea naționalei, din București și din centrul simpatiei, nu vine din lipsă de patriotism. Motivul e din contră patriotismul intens. Exigența. Cine ne reprezintă la nivel național ne privește în mod direct și n-are voie să semene cu tîmpla pătrată a mafiei.
Naționala e cea mai nepopulară echipă a momentului și așa și trebuie să rămînă, pînă cînd va înțelege că a avut cinstea să fie fluierată de propriul public. Că n-are voie să deschidă gura. Caragiale a scris că s-a pomenit vorbitor fluierat de public, dar nu s-a auzit de public fluierat de vorbitor. Acum o avem și pe asta. Trupa de mediocri aroganți a supernechematului Pițurcă își contestă publicul. În mod normal, această echipă ar trebui suspendată sau dizolvată. Nu e a noastră.
“Echipa lor a fost răpită de o trupă de fițoși incapabili de înălțimea gîndului public. Urmarea: naționala nu mai interesează”
“Naționala e cea mai nepopulară echipă a momentului și așa și trebuie să rămînă, pînă cînd va înțelege că a avut cinstea să fie fluierată de propriul public”
Si eu am aceeasi senzatie, ca Piturca promoveaza anumiti jucatori si tine IN VIATA jucatori care nu au ce cauta la echipa nationala.