Echipa Nationala

(Vizitator)
13-Oct-2006, 12:10 Top

Dupa ce te vezi balta de sange si cu un gol marcat, sa-ti strige toate leprele fel si fel de cuvinte murdare, iti piere tot cheful, te asigur eu.

parca a jucat la dinamo drogatu dasta ii iei apararea ..

a jucat varza nu te mai ascunde dupa deget ...

Jos Piturca.

dashi (106 mesaje) (Utilizator)
13-Oct-2006, 08:10 Top

Da, a jucat si este si ruda cu mine, drogatul ala cum ii zici tu, deocamdata el este Adi MUTU care da gol meci de meci la nationala Romaniei.
Pe ansamblu a jucat prost nationala la ultimul meci insa cu astfel de suporteri(marea majoritate stelisti) nu merge sa joci.

Robitm (139 mesaje) (Utilizator)
13-Oct-2006, 09:10 Top

Mutu asta al tau e varza, nu inteleg ce tot il venerezi atata. Doar numele e de el.
Niculescu spre exemplu e mult peste Mutu in momentul de fata.

13-Oct-2006, 09:10 Top

Te contrazic, vezi cum joaca in Italia, Niculescu e puturos.

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
13-Oct-2006, 11:10 Top

Roby, ai schimbat pușărul ???

Smiley

14-Oct-2006, 06:10 Top

Roby, ai schimbat pușărul ???

Smiley

Hah?

14-Oct-2006, 07:10 Top

Mutu asta al tau e varza, nu inteleg ce tot il venerezi atata. Doar numele e de el.
Niculescu spre exemplu e mult peste Mutu in momentul de fata.

La asta mă refeream....

Smiley Smiley Smiley

18-Oct-2006, 03:10 Top

....parca a jucat la dinamo drogatu dasta ii iei apararea ..
a jucat varza nu te mai ascunde dupa deget ...

Mutu este cel mai bun stranier din Serie A

Atacantul roman are dupa sase etape o medie a notelor de 6,78 in principalele publicatii din Peninsula. El a marcat duminica al doilea sau gol stagional si a pasat decisiv la punctul victoriei Viola in derbyul toscan.
Cu aceeasi medie, jucatorul Fiorentinei se afla pe locul doi in topul celor mai buni din campionatul italian, dupa atacantul lui Udinese, Antonio Di Natale (6,91). Mutu a fost inclus in echipa rundei, dar si in cea mai buna formatie din acest sezon. De asemenea, atacantul roman ocupa locul trei in clasamentul stranierilor ai pozitia a patra in ierarhia generala a jucatorilor din Serie A in aceeasi runda, cu o medie a notelor de 7,19.

...seria A din Italia. Smiley

18-Oct-2006, 05:10 Top

Mda, ca sa completez, cel mai bun stranier atacant de la Fiorentina :roll:

23-Oct-2006, 12:10 Top

Sa mai completez ?

Grande Mutu!
Românul a deschis ieri scorul pentru Fiorentina, contribuind apoi la celelalte două goluri. Ce duminică pentru Adi Mutu! Recuperat în ultima clipă de pe urma unei contracturi musculare, românul a ajuns eroul Fiorentinei în meciul cu Reggina (3-0): un gol marcat, al treilea stagional, și contribuții importante la celelalte reușite ale formației Viola.
Show-ul "decarului" a început în minutul 8, cu o centrare ca la carte pentru Toni. "Încălzirea" o dată încheiată, a venit și golul: acțiune personală, încheiată cu un șut-bombă, de la 25 de metri, fără șansă pentru portarul Pelizzoli: 1-0.
După o reușită anulată oaspeților, pe motiv de ofsaid, Fiorentina a revenit la cîrma partidei, cu românul în rol de servant. La golul doi l-a văzut foarte bine pe Pasqual, a cărui centrare a fost concretizată de Santana. Iar la al treilea l-a servit impecabil pe Blasi, căruia nu i-a rămas decît să trimită balonul în plasă....gsp !

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
16-Nov-2006, 09:11 Top

:o a batut Romania cu 1-0 Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
16-Nov-2006, 10:11 Top

:o a batut Romania cu 1-0 Smiley

Da, dar nu au jucat stralucit. Cel putin prima repriza m-au enervat la culme.
Pase lungi pe varfuri, mijlocul fiind inexistent....parca vedeam Craiova inainte de retrogradare...
In partea a doua mi-a placut de Chivu cum iesea cu mingea la picior, cu pase si accelerare de ritm.
Ce sa mai spun este ca Niculescu nu merita a fi titular...
Inca nu vreau sa ma pronunt asupra lui Mutu...vreau sa mai vad un meci si cu el.

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
16-Nov-2006, 10:11 Top

Bine ca am mai batut si noi. Da cu jocul asta nu merge asa Smiley Chivu a fost cel mai bun. Niculescu nu cred ca l-am vazut pe teren, a jucat? Smiley
Putem noi sa-l injuram pe Mutu, da totusi joaca, marcheaza cand trebuie... n-avem ce sa-i reprosam Smiley

16-Nov-2006, 11:11 Top

Pai nu a fost Niculiesc, a fost un altul, Miculescu , asa scria grafica...

Smiley Smiley Smiley

16-Nov-2006, 01:11 Top

Era de la semnalul prost de italia http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/10.gif