Subtitrare Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (Teenage Mutant Ninja Turtles 2)

Acțiune, Aventură, Comedie

6 / 10

(3,083 voturi)

Durată

112 min

Regie

Dave Green

Distribuție

Megan Fox, Will Arnett, Tyler Perry

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (Teenage Mutant Ninja Turtles 2) (2016) Subtitrare Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (Teenage Mutant Ninja Turtles 2) - ro

Ţestoasele Ninja 2

Traducător

BluRay RETAIL

Uploader

DISTEL

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

1,003

Adăugat: 11-Sep-2016, 19:32

Actualizat: 23-Sep-2023, 22:12

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016), pentru WEB-DL & BluRay. Enjoy!

Mai multe informații

After supervillain Shredder escapes custody, he joins forces with mad scientist Baxter Stockman and two dimwitted henchmen, Bebop and Rocksteady, to unleash a diabolical plan to take over the world. As the Turtles prepare to take on Shredder and his new crew, they find themselves facing an even greater evil with similar intentions: the notorious Krang.

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell). După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang.

Comentarii