Subtitrare My One and Only

Aventură, Biografic, Comedie

6.456 / 10

(124 voturi)

Durată

108 min

Regie

Richard Loncraine

Distribuție

Renée Zellweger, Logan Lerman, Mark Rendall

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

My One and Only (2009) Subtitrare My One and Only  - ro

Singura mea iubire

Traducător

subs.ro team (c) subs.ro

Uploader

replicantOne

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

8,703

Adăugat: 16-Oct-2009, 17:55

Actualizat: 13-Nov-2009, 17:21

NOU! My.One.and.Only.2009.DvDRip.AC-3.(5.1).DivX.MKV-CRYS (Enriqo)
My.One.and.Only.2009.LIMITED.DVDRip.XviD-AMIABLE (DISTEL); My.One.And.Only.2009.DvDScr.DivX-CRYS(Sinc:Enriqo); My.One.And.Only.LiMiTED DVDSCR.XviD-ARROW.Enjoy!

Mai multe informații

A mother takes her two sons on an unusual road trip from New York to Pittsburgh, St. Louis and eventually Hollywood in her quest to find a man to take care of them all.

În America anilor '50, strălucitoarea Anne Deveraux (Zellweger) se îmbarca într-o călătorie de-a lungul coastei de est în căutarea unui bărbat care să poată suporta financiar o nouă viaţă pentru ea şi fiii ei... Filmul are la bază povestea copilăriei şi adolescenţei lui George Hamilton, cunoscut actor şi om de televiziune şi mai cu seamă prezintă viaţa mamei acestuia, în încercarea de a găsi un soţ potrivit pentru ea şi un tată bun pentru cei doi copii. Filmul ne conduce pe străzile Americii, din New York până în Pittsburgh, mai apoi la St Louis pentru că în final familia să ajungă în Hollywood, unde există speranţa unui nou început. Vor reuşi cei trei să ia viaţa de la capăt?

Comentarii