Subtitrare Mela

Acțiune, Aventură, Comedie

5 / 10

(21 voturi)

Durată

172 min

Regie

Dharmesh Darshan

Distribuție

Aamir Khan, Twinkle Khanna, Faisal Khan

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Mela (2000) Subtitrare Mela - en

Mela

Traducător

Dj ionel love you

Uploader

Dj_ionel_love_you1

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

636

Adăugat: 3-Mai-2008, 17:58

Actualizat: 3-Mai-2008, 17:58

Este un film de suspan,merita vazut va garantez eu nu aveti ce perde este?un film indian si joaca si un actor renumit?pentru totii iubitorii de filme indiene filmul indian.[www.bwtorrents.com] .Mela (2000) - Team UDR.English.are.689.MB.eu va doresc mult suces nu mai bine dragi colegi?>?>?>?>>?

Mai multe informații

Roopa, a beautiful young village belle is much loved by the villagers of Chandanpur. Chandanpur celebrates a huge Mela every year and this year, they invite a Minister to inaugurate it. In an assassination attempt that follows, a massacre takes place. Chandanpur is devastated and Roopa's family gets wiped out. She vows revenge. Into her life enter two men, the gregarious Kishan and the volatile Shankar, causing much upheaval in their relationship.

“Mela” spune povestea lui Roopa Singh (Twinkle Khanna), o femeie tanara, care afla de la fratele ei, proaspat venit din armata, ca trebuie sa se casatoreasca. Un festival este aranjat in cinstea unui om foarte important, care a venit sa viziteze Chandanpurul, insa petrecerea nu tine mult deoarece un grup terorist ataca orasul. Liderul, Gujjar (Tinnu Verma), este ametit de frumusetea lui Roopa, si decide sa o rapeasca, fratele ei incearca sa o salveze dar este omorat. Roopa il ameninta pe Guj…

Comentarii