Subtitrare Madamigella di Maupin (Mademoiselle de Maupin)

Acțiune, Aventură, Romantic

6.2 / 10

(185 voturi)

Durată

95 min

Regie

Mauro Bolognini

Distribuție

Catherine Spaak, Robert Hossein, Tomas Milian

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Madamigella di Maupin (Mademoiselle de Maupin) (1966) Subtitrare Madamigella di Maupin (Mademoiselle de Maupin) - ro

O fecioară pentru căpitan

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

77

Adăugat: 21-Mai-2023, 12:26

Actualizat: 21-Mai-2023, 12:26

Madamigella di Maupin (1966), pentru WEB-DL. ANSI și UTF-8. Traducere după sonor, după o titrare în engleză și după una în spaniolă. Enjoy!

Mai multe informații

Mademoiselle de Maupin escapes from her uncle's castle, invaded by Hungarian troops, under the guise of a clergyman named Theodore. An army recruiter forces Theodore to enlist in the King's army, and not even the religious robe is an insurance against it. Theodore is assigned to be aide-de-camp to Alcibiade, a man as virile in combat, as he seems troubled for the figure of his aid. D'Albert, an aristocrat, will expose Theodore's true sex, and after a number of confusing, comedy situations, Alcibiade will appease his troubled feelings.

Acesta este unul dintre cele mai trecute cu vederea filme ale regizorului italian Mauro Bolognini. Bazat pe romanul Mademoiselle de Maupin de Théophile Gautier, filmul este mai francez decât italian, cei doi protagonişti, Catherine Spaak şi Robert Hossein, fiind actori francezi. Maddalena reuşeşete să fugă din castelul unchiului ei îmbrăcată în hainele unui duhovnic pentru a se refugia într-o mănăstire, castelul aflându-se în calea trupelor de mercenari ai reginei Carlota, se afla sub ameninţarea de a fi invadat de aceştia. Îmbrăcată ca preot de ţară şi nefiind în siguranţă, este confundată cu un bărbat şi astfel Teodoro (numele de duhovnic al Maddalenei) ajunge ca recrut în trupele căpitanului Alcibiade. Căpitanul Alcibiade, un bărbat la fel de viril în luptă, pe cât pare de tulburat de figura tânărului său recrut, îl desemnează să fie stegar, pentru a fi mereu în apropierea sa. Curând însă, Teodoro se îndrăgostește de căpitanul Alcibiade care se comportă cu el ca un mare camarad de arme. Cu toate acestea, identitatea ei este descoperită de perfidul d'Albert, un aristocrat, care se îndrăgostește de ea, dar... (d'Artagnan)

Comentarii (1)