Subtitrare Lissi und der wilde Kaiser

Animație, Aventură, Comedie

5.842 / 10

(161 voturi)

Durată

85 min

Regie

Michael Herbig

Distribuție

Lotte Ledl, Waldemar Kobus, Christian Tramitz

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Lissi und der wilde Kaiser (2007) Subtitrare Lissi und der wilde Kaiser - en

Salvarea printesei Lissi

Traducător

Uploader

indyero

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

652

Adăugat: 10-Apr-2008, 21:14

Actualizat: 10-Apr-2008, 21:14

Cine il traduce, ca pe mine ma doare capul de la atata germana. Nu stiu o boaba, o facui EN cu dictionarul. THX. Daca traduceti fac sync la bluray.

Mai multe informații

The plot concerns a yeti who makes a pact with the devil to kidnap the most beautiful girl in the world. This turns out to be the Princess Lissi, who is clearly the Austrian Princess and later Empress Elisabeth of Bavaria, and much of the film is taken up with subplots related to the court and to the romantic relationship between Elisabeth and her husband. The film is thus a comic parody of the Sissi films.

Lissi si imparatul Franz sunt un cuplu elegant, intr-o lume de vis. O lume infloritoare si plina de armonie. Totul este perfect! Cei doi au bani cat sa poata face si focul cu ei, si trufe de ciocolata cat sa poata juca si golf cu ele. Ocazional se mai implica si in activitatile guvernamentale, dar per ansamablu toate-s bune si frumoase in lumea lui Lissi si a lui Franz. Asta pana cand incep sa se adune norii si spulbera seninatatea cerului, cand Lissi este rapi…

Comentarii