Subtitrare Justin and the Knights of Valour

Animație, Aventură, Comedie

5.9 / 10

(267 voturi)

Durată

90 min

Regie

Manuel Sicilia

Distribuție

Freddie Highmore, Antonio Banderas, James Cosmo

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Justin and the Knights of Valour (2013) Subtitrare Justin and the Knights of Valour - ro

Justin și cavalerii

Traducător

Dementozaur / DeVille / Ice Freak

Uploader

DISTEL

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

1,298

Adăugat: 23-Dec-2013, 23:46

Actualizat: 23-Dec-2013, 23:46

Justin.and.the.Knights.of.Valour.2013.1080p.BluRay.x264-RUSTED; Justin.and.the.Knights.of.Valour.2013.720p.BluRay.x264-RUSTED; Justin.and.the.Knights.of.Valour.2013.BDRip.x264-RUSTED. Enjoy! Multumiri traducatorilor.

Mai multe informații

A heart-warming tale about friendship, honor & courage, which sees a young boy become a man as he embarks on a quest to become a knight.

O poveste animată despre prietenie, onoare și curaj "Justin și cavalerii" urmărește un băiat în aventura sa de a deveni cavaler. Justin (Freddie Highmore) locuiește într-un regat în care birocrații conduc, iar cavalerii au fost alungați. Mai presus de orice, visul lui este să devină un cavaler neînfricat, exact ca bunicul său. Cu toate acestea, tatăl are cu totul alte planuri rezervate pentru el și vrea ca Justin să-i calce pe urme și să devină avocat. După o discuție plină de inspirație cu bunica lui și o despărțire înduioșătoare de iubită, Justin pornește în căutarea drumului său către împlinirea celui mai arzător vis. De-a lungul călătoriei o va cunoaște pe frumoasa și rebela Talia (Saoirse Ronan), pe vrăjitorul Melquiades (David Walliams) și pe arătosul Sir Clorex (Antonio Banderas). Deși, aparent, nu are calitățile necesare unui adevărat cavaler, Justin trebuie să își apere familia și regatul de crunta răzbunare a lui Sir Heraclio (Mark Strong) și a armatei sale de cavaleri alungați și hotărâți să distrugă totul în cale.

Comentarii