Subtitrare Gli invincibili tre (The Three Avengers) Ursus, the Son of Hercules and the 3 Avengers

Acțiune, Aventură, Comedie

5.7 / 10

(73 voturi)

Durată

97 min

Regie

Gianfranco Parolini

Distribuție

Sergio Ciani, Mimmo Palmara, Rosalba Neri

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Gli invincibili tre (The Three Avengers) Ursus, the Son of Hercules and the 3 Avengers (1964) Subtitrare Gli invincibili tre (The Three Avengers) Ursus, the Son of Hercules and the 3 Avengers - ro

Cei trei invincibili

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

24.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

34

Adăugat: 17-Dec-2023, 20:01

Actualizat: 17-Dec-2023, 20:01

Gli invincibili tre (1964), pentru WEB-DL. Traducere după imagine și sonor, după o titrare în portugheză, după o variantă cu pista audio italiană și după una în engleză cu titrare auto-generată de Youtube. ANSI și UTF-8. Enjoy!

Mai multe informații

Ursus and his sword-wielding companions run head-on against a usurper of a throne.

Orașul Atra și regatul înconjurător par doar a fi sub conducerea bătrânului rege Igos, deciziile de stat fiind luate de legendarul "om puternic" Ursus și partenerul său, Teomocus, un funcţionar perfid şi mizerabil. Din nefericire pentru populație, Ursus este un impostor care își spune "Ursus", care și-a folosit priceperea de a lupta pentru a fura un pic din identitatea adevăratului legendar "Ursus" doar pentru a-l păcăli pe rege. Planul lui real este de a prelua tronul și să lichideze tribul Tanusi din vecinătatea ţinutului. Adevăratul Ursus, ajuns în cutreierările sale în piaţa din afara zidurilor cetăţii, află că orașul Atra este terorizat de un om care şi-a luat numele lui. Nemulţumit fiind de cele aflate intră în oraș însoţit de cei 2 prieteni, şi susținuți de prinţul Darius, fiul regelui Igos, vor pune capăt tiraniei. (d'Artagnan)

Comentarii (2)