Subtitrare Fast & Furious 6 (Furious 6) Fast 6 (Furious VI) Fast and the Furious VI

Acțiune, Crimă, Thriller

6.81 / 10

(9,662 voturi)

Durată

130 min

Regie

Justin Lin

Distribuție

Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Fast & Furious 6 (Furious 6) Fast 6 (Furious VI) Fast and the Furious VI (2013) Subtitrare Fast & Furious 6 (Furious 6) Fast 6 (Furious VI) Fast and the Furious VI - ro

Furios și iute 6

Traducător

BLU-RAY RETAiL

Uploader

DISTEL

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

3,041

Adăugat: 20-Sep-2013, 13:52

Actualizat: 18-Sep-2023, 17:47

Fast & Furious 6 (2013), pentru WEB-DL, BluRay & DVDRip. Enjoy!

Mai multe informații

Hobbs has Dominic and Brian reassemble their crew to take down a team of mercenaries: Dominic unexpectedly gets convoluted also facing his presumed deceased girlfriend, Letty.

De când Dom (Vin Diesel) și Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio împotriva imperiului condus de un escroc de talie internațioanlă, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noștri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniștiți din acei bani, sunt acum nemulțumiți și simt că le lispește ceva. Hobbs (Dwayne Johnson) a pus ochii pe o grupare formată din șoferi ucigași-mercenari care răspândesc teroarea prin 12 orașe ale lumii, condusă de un geniu diabolic (Luke Evans), a cărui mână dreaptă este nimeni alta decât cea care a fost iubirea lui Dom, și pe care acum o crede moartă – Letty (Michelle Rodriguez). Singura modalitate ca să-i oprească e să fie mai tari decât ei, așa că Hobbs îi cere lui Dom să-și strângă echipa la Londra. Plata? Să fie iertați, ca să poată să se întoarcă și ei liniștiți acasă ca să se reunească cu familiile lor.

Comentarii