Subtitrare Dante's Peak

Acțiune, Aventură, Thriller

6.151 / 10

(1,588 voturi)

Durată

108 min

Regie

Roger Donaldson

Distribuție

Pierce Brosnan, Linda Hamilton, Jamie Renée Smith

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Dante's Peak (1997) Subtitrare Dante's Peak - en

Orașul Infernului

Traducător

bisounours

Uploader

Anonim

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

N/A

Descărcări

237

Adăugat: 8-Dec-2014, 16:07

Actualizat: 8-Dec-2014, 16:07

Release(s): Dantes.Peak.1997.BluRay.720p.750MB-Ganool, Dantes.Peak.1997.BluRay.720p.DTS.x264-CHD, Dantes.Peak.1997.BluRay.720p.x264.DTS.DD20.DualAudio-MySiLU, Dantes.Peak.1997.720p.BrRip.x264-YIFY,

Mai multe informații

Volcanologist Harry Dalton comes to the sleepy town of Dante's Peak to investigate the recent rumblings of the dormant volcano the burg is named for. Before long, his worst fears are realized when a massive eruption hits, and immediately, Harry, the mayor and the townspeople find themselves fighting for their lives amid a catastrophic nightmare.

Pierce Brosnan si Linda Hamilton sunt eroii principali ai filmului care va va trezi toate temerile. Fara nici un avertisment, ziua devine noapte. Aerul ia foc, iar solul se transforma in teroare fierbinte. Filmul „erupe” de efecte speciale deosebite, situatii limita, romantism si personaje remarcabile. Este o experienta pe care nu o veti uita niciodata. Vulcanologul Harry Dalton și primarul din Dante's Peak, Rachel Wando, încearcă să-i convingă pe locuitorii orașului că trăiesc într-un pericol permanent. Orașul, cu numai 8000 de locuitori, se află la poalele unui vulcan uriaș care începe să se trezească la viață. Din păcate însă, oamenii nu au urechi să audă avertismentele expertului ajuns din întâmplare în Dante's Peak. Atât consiliul care se află în negocieri cu un investitor important, cât și șeful lui pun la îndoială înformațiile strânse de Harry și refuză să evacueze localitatea. Harry încearcă tot posibilul și mai cere o întrevedere cu toți edilii, ședință în timpul căreia vulcanul erupe. Locuitorii panicați încearcă să fugă din calea naturii dezlănțuite, instaurând un adevărat haos în micul oraș. Copiii lui Rachel se aventurează spre munte pentru a o salva pe bunica lor care nu vroia să-și părăsească locuința. Harry și Rachel pornesc în căutarea lor, înfruntând toate stihiile, într-o cursă pentru care premiul cel mare este supraviețuirea.

Comentarii