Subtitrare Boss Level

Acțiune, Aventură, Comedie

6.873 / 10

(1,224 voturi)

Durată

100 min

Regie

Joe Carnahan

Distribuție

Frank Grillo, Mel Gibson, Naomi Watts

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Boss Level (2021) Subtitrare Boss Level - ro

Boss Level. Capcana timpului

Traducător

indarosa

Uploader

indarosa

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

N/A

Descărcări

9,098

Adăugat: 28-Nov-2020, 14:15

Actualizat: 4-Mar-2021, 09:32

Boss Level (2021), pentru BluRay si WEB-DL+HDRip. O poveste interesanta despre timp si joc ... Enjoy! EXCLUSIV! Lumea s-a schimbat...Definitiv!?

Mai multe informații

A former special forces agent is trapped in a time loop and relives his death over and over again. To escape the terrible situation, he must track down those responsible and stop them.

Roy (Frank Grillo - The Purge: Anarchy, The Purge: Election Day, The Grey, Billions), un ofițer din forțele speciale, acum retras din activitate, se trezește prins într-un soft care îl duce într-o buclă temporală unde, la finalul aceleiași zi, e mereu ucis. Odată ce înțelege acest lucru, Roy începe un șir nesfârșit de încercări de a scăpa viu din acea zi, chiar dacă asta înseamnă explozii, urmăriri, căderi spectaculoase, lupte cu inamici neașteptați, și, evident, să moară din nou și din nou, în cele mai sângeroase moduri. Va reuși Roy să iasă din ceea ce pare un joc, o farsă sinistră, sau va fi nevoit să se resemneze cu ideea că în fiecare zi se trezește doar pentru a se lupta pentru viața lui, și a pierde, câteva ore mai târziu?

Comentarii