Subtitrare Boomerang

Comedie, Crimă, Mister

7.1 / 10

(10 voturi)

Durată

87 min

Regie

Dragan Marinkovic

Distribuție

Lazar Ristovski, Paulina Manov, Nebojsa Glogovac

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Boomerang (2001) Subtitrare Boomerang - ro

Bumerang

Traducător

Stefan Galiceanu @ subs.ro

Uploader

gorefest

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

274

Adăugat: 17-Dec-2013, 19:05

Actualizat: 17-Dec-2013, 21:01

Boomerang (2001). O comedie despre un grup de ratati care nu au nimic de pierdut. Furturi, trafic de droguri, furt de arme. Acestea sunt activitatile lor de zi cu zi. Dar acum politia si infractorii, comunistii si monarhistii, traficantii de droguri si oamenii de serviciu, cinefilii, soferii de taxi si o femeie fatala de 50 de ani trebuie sa incerce sa adopte noul stil de viata, cel pe timp de pace. Asa ca in aceasta perioada se indragostesc, se casatoresc, rezolva crime, incep noi afaceri, fac copii si chiar se ridica din morti. Toate drumurile duc la cafeneaua Bumerang. Enjoy!

Mai multe informații

Caffe 'Boomerang' is one of Belgrade's many cafes. Seemingly just a backdrop for our cast of crazy characters, but in reality much more than that.

O comedie despre un grup de ratati care nu au nimic de pierdut. Furturi, trafic de droguri, furt de arme. Acestea sunt activitatile lor de zi cu zi. Dar acum politia si infractorii, comunistii si monarhistii, traficantii de droguri si oamenii de serviciu, cinefilii, soferii de taxi si o femeie fatala de 50 de ani trebuie sa incerce sa adopte noul stil de viata, cel pe timp de pace. Asa ca in aceasta perioada se indragostesc, se casatoresc, rezolva crime, incep noi afaceri, fac copii si chiar se …

Comentarii