Subtitrare Big Mommas: Like Father, Like Son (Big Momma's House 3)

Acțiune, Comedie, Crimă

5.52 / 10

(1,076 voturi)

Durată

107 min

Regie

John Whitesell

Distribuție

Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Big Mommas: Like Father, Like Son (Big Momma's House 3) (2011) Subtitrare Big Mommas: Like Father, Like Son (Big Momma's House 3) - ro

Coana Mare: Așa tată, așa fiu

Traducător

DVD RETAIL

Uploader

bismarck1969

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

537

Adăugat: 7-Iul-2018, 17:26

Actualizat: 9-Sep-2024, 02:24

Big Mommas: Like Father, Like Son (2011) pentru WEB-DL & BluRay (LEONTIN). Enjoy!

Mai multe informații

FBI agent Malcolm Turner and his 17-year-old son, Trent, go undercover at an all-girls performing arts school after Trent witnesses a murder. Posing as Big Momma and Charmaine, they must find the murderer before he finds them.

Malcolm Turner, agentul FBI de top care obișnuiește să se deghizeze într-o femeie corpolentă și simpatică pentru a-și soluționa cazurile este trimis într-o nouă misiune aventuroasă, numai că de această dată este însoțit de către fiul lui vitreg pe nume Trent. După ce băiatul în vârstă de 17 ani este martorul involuntar al unei crime și devine ținta infractorilor ce au comis-o, Malcolm Turner perfectează un plan ingenios pentru a-și ascunde fiul vitreg. Astfel, Trent este îmbrăcat în haine de femeie, i se pune pe cap o perucă și i sa dă prenumele Charmaine, după care este înscris la o școală de arte frumoase frecventată exclusiv de către fete. Evident că tatăl vitreg își însoțește băiatul în această aventură, apelând încă o dată la trucurile care îl transforma instantaneu din agentul FBI Malcolm Turner în Coana Mare. Sarcina celor doi bărbați deghizați este să adune suficiente probe ca să îl incrimineze pe asasin, înainte ca acesta să îi găsească și să se răzbune sângeros.

Comentarii