The Shield (2002-?)
Episodul 5x05, "Trophy", e pe site. Rog să fie adăugat în arhivă.
Voi începe să lucrez la 5x06.
BTW, 5x06 e chiar în seara asta pe ProCinema. Îmi urez plagiat plăcut.
Nenea hartia.. poti te rog sa te apuci de sezonul 3 ? am vazut primele 2 serii si as vrea sa am o continuitate la serial nu pot trece la seria 4 direct nu? totusi mai am 5 episoade din seria 3 ca am vazut ca pana aici s-au facut traducerile . Multumim ptr traduceri si continua treaba buna
Au fost traduse șase episoade din sezonul 3, însă al șaselea nu a mai fost urcat și pe acest site. Din celelalte cinci, episoadele 3 și 5 au fost traduse de bendemari (ca și al șaselea), chiar dacă aici la traducător stă scris "subs.ro TEAM". Din câte știu eu, bendemari va continua să lucreze la sezonul 3 într-un ritm destul de alert, însă după ce vine din concediu, așa că eu rămân la sezonul 5.
Îți mulțumesc și eu pentru cuvintele frumoase.
Salut, nenea_hartia si bendemari ! Am revenit si iau eu ep. 509, 510, 511.
Nenea_hartia, saptamana asta o sa iti trimit tie, si ep. 600-603 traduse de dd71(traducerea e EXCELENTA, dar ca si la sezonul 1 si 2 presupun ca exista greseli gen "ve-ti, i-ti, a-ti), o sa te rog sa le sincronizezi pentru DVDRip si sa faci o arhiva pe numele tau deoarece dd71 nu e de gasit.
Dupa ce termin cele trei subtitrari, o sa incep sezonul 6, si o sa facem la fel ca la sezonul 4, adica iti trimit tie subtitrarile, tu le sincronizezi pentru DVDRip si le urci.
Bafta!
Cu scuze de întârziere, welcome back. Am fost foarte ocupat o perioadă, de aici și întârzierea cu 5x06. Cred că nici săptămâna asta nu va fi gata, probabil săptămâna viitoare. Am primit arhiva, o să încerc să rezolv mâine.
Episodul 5x09, "Smoked", tradus de silver_selim, e pe site.
Dragi traducatori,
Cat va ia sa facceti o amarata de subtitrare la un serial cu episoade de 40 de minute??? Cand am vazut prima data acest site de subtitrari am crezut ca e un site cat de cat mai serios........ in o luna ati reusit sa faceti maxim doua subtirari. V-ati gandit vreodata ca e mai bine sa faceti niste subtitrari la sezonul 3 la care nu a mai aparut niciuna de jumatate de an si nu la sezonul 5 direct??????
Cat va ia sa faceti o amarata de subtitrare la un serial cu episoade de 40 de minute??? Cand am vazut prima data acest site de subtitrari am crezut ca e un site cat de cat mai serios........ in o luna ati reusit sa faceti maxim doua subtirari. V-ati gandit vreodata ca e mai bine sa faceti niste subtitrari la sezonul 3 la care nu a mai aparut niciuna de jumatate de an si nu la sezonul 5 direct??????
Ti-am mai spus ca la Sezonul 3 lucreaza bendemari, care momentan nu mai are timp, de aceea nu s-au mai facut titrari. Bendemari, la fel ca si mine, nu apartine de acest site. Nu inteleg de ce te tot iei de acest site.
Daca nu iti convine te invit sa ne parasesti si sa termini cu Off topic-ul.
Cat va ia sa facceti o amarata de subtitrare la un serial cu episoade de 40 de minute??? Cand am vazut prima data acest site de subtitrari am crezut ca e un site cat de cat mai serios........ in o luna ati reusit sa faceti maxim doua subtirari. V-ati gandit vreodata ca e mai bine sa faceti niste subtitrari la sezonul 3 la care nu a mai aparut niciuna de jumatate de an si nu la sezonul 5 direct??????
Scumpule, te-ai gandit ca poate traducatorii nu sunt la cheremul tau sa faca ce vrea intaltimea voastra? Nu au nicio obligatie de a face traduceri! O fac din pura placere! Si daca nu au placerea de a face o titrare la un film care nu ii intereseaza nu o fac, nu ii obliga nimeni. Au si ei o viata, familii, munca, etc. Chiar nu era necesar sa fi asa recalcitrant.
Este a treia oară când citesc chestia asta și tot a treia oară când i se explică. Ce trebuie să mai facă încât să primească un avertisment ?
Episodul 5x06, "Rap Payback", e (în sfârșit) pe site. Rog să fie adăugat în arhivă.
Voi începe să lucrez la 5x07.
Episodul 7x01, "Coefficient Of Drag", e pe site.