Regulile site-ului
Eventual sa existe o chestie scrisa mare la inregistrare sau la navigare. Ceva de genul cum exista pe forom.com. (va rugam nu uploadati subs pe alte siteuri...)
Apropo, daca sa zicem ca cineva nu vrea ca subtitrarea sa sa plece de aici, am vazut ca ati propus ca de aici sa fie sterse. Dar e valabil si invers ?
Ati avut situatii ca X sa nu vrea sa posteze decat pe subs.ro, vine Y, o ia, o pune in alta parte si eventual sa vorbiti cu cei de pe respectivul site sa o stearga ? Aveti cu cine sa va intelegeti sau nu ?
Apropo, daca sa zicem ca cineva nu vrea ca subtitrarea sa sa plece de aici, am vazut ca ati propus ca de aici sa fie sterse. Dar e valabil si invers ?
Ati avut situatii ca X sa nu vrea sa posteze decat pe subs.ro, vine Y, o ia, o pune in alta parte si eventual sa vorbiti cu cei de pe respectivul site sa o stearga ? Aveti cu cine sa va intelegeti sau nu ?
Autorul care nu vrea sa puna aici sa anunte si stergem.
invers ziceam...
(de ex vad ca ati cerut sa fie stearsa subtitrarea la eureka 1x11...dar tot acolo e)
Mai, voi scapati din vedere ca subtitrarile circula, imediat apar pe DC si pe site-urile de torrente.
Ar fi bine sa nu va mai considerati concurenta pentru titrari.ro. Cum asa, ati putea spune? Simplu... va puteti rezuma la a fi un site al traducatorilor (se pare ca asta doriti majoritatea). Deci, aici sa nu urce suburi decat cei care le traduc.
Titrari.ro de la inceput si-a dorit a fi o baza cu subtitrari, indiferent de cine o imbogateste, iar creatorul ei a raspuns la cererea unor traducatori de a fi respectate numele autorilor in titrari (asta fiind singura conditie). Pentru asta si pentru functionalitate site-ul a fost apreciat de traducatori si a crescut. Sincer mie mi-ar place sa existe o alternativa (daca se supara luchiana si/sau dodys si scot serverul din priza?) la titrari.ro, dar deocamdata nu exista. Si cu conditiile pe care le puneti voi aici si fara interfata promisa nu exista si nu va exista o alternativa reala.
In concluzie, site-ul ar putea fi foarte bine un site pt traducatori care ar putea creste foarte mult, pentru ca utilizatorii care cauta mereu subtitrari proaspete ar da primul click aici. Daca vreti sa fiti concurenta pt alte site-uri cu baze de titrari atunci va trebui sa faceti compromisuri.
Poate mai stiti razboaiele, mai intai cu cei care puneau suburi pe extratitles fara autor, apoi cu softpedia, mereu incheiate fara nici un succes semnificativ. In momentul in care aceste razboaie au fost date uitarii, pur si simplu a fost un boom. Din nefericire o chestie de orgolii a dus la aceasta separare, care ar putea fi benefica daca in loc de razboi ati face pur si simplu CONCURENTA...
Bafta in continuare!
Si se respecta dorinta celor de la forom? (inclusiv pe subs.ro) Cine e nevinovat sa arunce prima piatra :L
În condițiile în care titrările sunt copiate la interval de câteva ore/minute de aici pe titrări.ro,e cam greu ca acest site să se dezvolte așa cum ar trebui și merită,după ce mulți traducători au ales să-și publice subtitrările exclusiv aici. Voi profitați de numărul de utilizatori adunați în perioada când erați singuri pe "piață" și aceiași traducători care acum sunt aici publicau numai pe titrări.ro. Într-un fel, vă folosiți de munca lor, împotriva lor, și nu pare să vă faceți prea mari probleme de conștiință. Pe viitor, s-ar putea să aveți surprize neplăcute tocmai din partea userilor pe a căror inerție contați acum.
cam asa a fost si cu extratitles si cu softpedia. Softpedia inca are utilizatorii ei, nu se poate comenta pe treaba asta si are doar cativa care fac treaba (corectori, traducatori).
Si sa nu mai vorbim despre racolare... Daca la unii stiu motivatia, sunt curios ce li sa spus/promis altora... Titrari.ro n-a facut asta niciodata, au venit oamenii singuri, va las sa trageti concluziile de aici.
Si ca sa nu mai fiu inteles gresit:
Nu-mi pasa daca titrari.ro este nr.1, nu-mi pasa daca are 100 de vizitatori zilnici sau 25.000, tot ce vreau este un site pe care sa-mi gasesc lesne subtitrarile de care am nevoie, ca sa nu caut nspe mii de siteuri. (si asta vor si cei 7000 de vizitatori pe care-i estima AMC). Daca subs.ro devine o alternativa, m-as bucura sincer.
Cristi sunt sigur pe cifre cand vorbesc.
Pentru cei care nu stiau, nu vor sterge niciodata, deoarece ei sunt colectionari
Cititi aici pentru a vedea ce s-a intamplat cand iar nu aveau:
http://forum.subs.ro/viewtopic.php?t=1186&start=0" class="link">http://forum.subs.ro/viewtopic.php?t=1186&start=0
si de asemenea, mai este ceva aici
http://forum.subs.ro/viewtopic.php?t=1413&start=0" class="link">http://forum.subs.ro/viewtopic.php?t=1413&start=0
Prin acest lucru vor sa forteze mana, spunand ca oricum va fi lasata sa se fure si userul respectiv nu va pati nimic, pt a le urca voi sa scapati de hoti...LAME...