Regulile site-ului

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
10-Oct-2006, 12:10 Top

Ce a fost a fost, ce va fi, va fi.
Aici am pus punct si de aici vom vedea ce se intampla.
Sper ca sunt destul de explicit.

(Vizitator)

Mai, mai, oamenii astia chiar s-au jignit si n-au fost banati, eu doar mi-am revendicat o subtitrare si am luat un mare ban. Ce-i drept la mine a fost cerut in mod expres acest ban de catre cineva. Si mai am si vreo 70 de sub pe "acel" site si nici n-am suparat-o pe d-soara cu nume de pictor. Ba inca un baiat mi-a si transmis un mesaj ca "sa stau flexat ca o sa aiba grija de mine". Oare vrea sa ma bata? :B:
Că ai primit ban degeaba, nu e vina mea, nu? Și nici a lui Goten sau Biotudor sau a majorității oamenilor care intră pe forum. E vina acelui "cineva", care poate a greșit față de tine.

N-a fost degeaba. Am scris aici pe forum ca un moderator de acolo este nesimtit pentru ca imi sterge post-urile in care imi revendicam subtitrarea. S-a suparat si mi-a dat ban acolo unde avea "puterea in mana" pentru ceea ce am scris aici. Simplu si "corect" Smiley

sky (24 mesaje) (Utilizator)

...Profit de aceasta ocazie sa fac o propunere---este posibil sa apara si oameni care nu vor binele acstui site si ne vor jigni(persoanele de fata se exclud).
Intotdeauna am considerat ca fiecare mai merita o sansa.
Eu zic sa fie date 2 avertismente si apoi restrictia la acest site.
Voi ce spuneti?

Polemica, fie ea si acida, este constructiva. Pentru asa ceva nu trebuie sa existe avertisment sau ban. Cine se simte pus in inferioritate are posibilitatea sa il ignore pe cel care l-a contrazis. Dar...
...Daca apar injurii, atac evident la persoana, limbaj suburban sau trivialitati de orice fel, atunci, da, cred ca trebuie aplicate si forme de limitare a accesului. Trebuie insa mult discernamant, pentru a nu cadea in pacatul exclusivismului sau elitismului. In definitiv un forum este o "Agora" sau un Hyde Park virtual. Fiecare ar trebui sa aiba dreptul sa-si expuna un punct de vedere, atata timp cat suportul lingvistic este unul decent.
...Parerea mea...

Nu ma refeream la el.
Fiind vorba de ban mi-am adus aminte ca nu am discutat problema asta.
Am pus intr-un topic nou.

10-Oct-2006, 10:10 Top

Cred ca s-a dezbatut destul. Zic ca este timpul sa se traga niste concluzii aici.
Cine vrea sa faca onorurile?

(Vizitator)

Inainte de incheiere:

"Ba inca un baiat mi-a si transmis un mesaj ca "sa stau flexat ca o sa aiba grija de mine". Oare vrea sa ma bata? "

S-ar putea sa vrea sa-ti faca alceva, eu zic sa facem un poll sa vedem ce si cum Smiley

(Vizitator)
3-Mai-2007, 01:05 Top

Sunt de'a cord cu toateSmiley

Si bine vam gasit pe toti Smiley

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)
3-Mai-2007, 02:05 Top

Hello! Smiley

lost in translation
3-Mai-2007, 04:05 Top

Opinia e libera, spune.

pispuck (84 mesaje) (Utilizator)
23-Sep-2007, 06:09 Top

Singur traducatorii decid unde isi uploadeaza subtitrarile; pentru aceasta nu este nevoie de intermediari "binefacatori" care sa procedeze dupa bunul lor plac, mergand pe principiul "aici nu este, o uploadez eu pentru ca fac un bine tuturor". Stati linistiti, daca o subtitrare la un film nou nu se gaseste pe un site, cu siguranta de gaseste pe altul; asta nu inseamna ca
autorul ei a uitat sa si-o uploadeze pretutindeni. Aceasta mentalitate retrograda trebuie sa dispara.
Retineti: o subtitrare, daca nu se afla pe un site, inseamna ca ECHIPA DE TRADUCATORI a respectivului site nu a realizat subtitrarea in cauza !!! Nu ajutati pe nimeni cu nimic daca luati subtitrari dintr-o parte si le postati in alta parte

Cris999 te referi si la subtitrarile la care se fac adaptari corecturi si sincronizari?
Daca te referi si la aceste subtitrarii eu de azi inainte o sa iti respect propunerea. Nu o sa mai upload-ez nici o subtitrare.

23-Sep-2007, 09:09 Top

Nu e vorba de tine aici, stai linistit.