Liga I-a Burger 2006-2008
Emil Jula e bun dar e cam batran, Florin Costea ar fi ceva dar ma indoiesc ca-i da drumul Mititelu asa usor.
Culmea prostiei tot la Steaua e, sa ai un jucator ca Dayro Moreno si sa nu-l folosesti mai deloc.

Are 28 de ani, Jula, nu e chiar asa expirat. Cat despre Dayro nu stiu ce sa zic...eu cred ca Gigi insista sa intre Banel, nu imi dau seama altfel de ce tot e titular. Dar oricum, cat de sufletist este Lacatus eu zic ca nu are fata de Steaua, el este antrenor de Ceahlaul, Farul, UTA...
Jula are 28? Chiar nu stiam, e foarte bun atunci.
Banel e bun ....dar nu de Steaua. Acelasi lucru e valabil si pentru Lacatus.
Jenant modul prin care a castigat CFR-ul campionatul(fara penalty nu dadeau gol nici in 10 reprize la cum au jucat), fara conjunctura favorabila care au avut-o in ultimele etape nu aveau nici o sansa la titlu, aici ma refer la cele 3 meciuri(non-combat din partea lui Dinamo, Rapid si Gloria Bistrita), iar cat despre steaua la fel(desi sunt stelist) la cum au castgiat meciurile nu meritau nici ei titlul, in fine avem o campioana de 2 lei.
Felicitari pentru "U" cluj pentru joc!!!!!!
Adevarul e ca eu nu as fi dat titlu de campioana la nici una, ai dreptate, avem un campionat tare slab si iar mi-e ca ne facem de ras in CL. Aa..apropo daca este sa vorbim de jenant...jenant a fost cum toata saptamana cei de la Steaua au strigat ca o sa fie blat la Cluj si pana la urma Buzaul a fost cea care a stat capra in fata stelistilor.
Aha, Steaua rupe craca, CFR-ul trage clapa. Nu cred ca aduci straini de peste mari si tari, ii pui laolalta o luna de zile, si-ti joaca ceas in etapa a doua din sezonul de primavara. Pana intra ei in forma se termina campionatul. Poate la anul va fi altceva, dar pana atunci Steaua lupta pentru locul 2.
Dinamo e varza, cica mai spera la locul 1... Asa e, cand nu ploua, s-ar putea sa fie senin.
Rapid, ca de obicei, n-are cu cine. Prea multe schimbari in lot pentru a crea ceva omogen, iar in locul lui Mazilu n-au adus nimic care sa poti zice cu certitudine ca nu vegeteaza pe teren.
Vaslui si Urziceni vor fi in cadere libera, iar Timisoara, cu aceeasi inconstanta... constanta va avea ceva emotii sa prinda ultimul loc de uefa. Pacat de tot ceea ce a vandut.
Parerea mea e ca vor cadea cu brio: U CLUJ, UTA, FARUL si CEAHLAUL, pentru simplul motiv ca nu au un lot care sa le ofere valoarea de a ramane in prima liga, iar unele din ele nici putere financiara.
Conform previziunilor personale de la inceputul mini-returului, cu exceptia Urziceniului, care pot sa zic ca a fost surpriza placuta a campionatului (nu stiu cine se astepta la o asemenea prestatie) si dupa o perioada de cadere a avut taria sa revina, si cu a Farului, care s-a salvat datorita punctelor stranse in ultimele 6 etape, s-a cam implinit totul. Ca Steaua a cumparat mai mult de jumatate din meciurile din retur, ca CFR a gafait, ca restul au jucat cum au jucat si au aparut rezultatele surprinzatoare, toate conteaza prea putin acum. Miticii au ramas cu buza umflata, asa cum era previzibil, iar Beeeeecali – cu sampania deschisa inaintea meciului de la Dinamo… in gat. Ceea ce conteaza de acum inainte este faptul ca ajunsa la masa bogatilor, CFR va reprezenta un pericol pentru Bucuresti, prin faptul ca s-ar putea intari in perspectiva unei reprezentari onorabile in UEFA, in conditiile in care la Steaua mentalitatea comunista "nu pot sa aduc un jucator scump pentru ca stric vestiarul" a facut ca banii din UCL sa fie aruncati pe fereastra dupa principiul aducerii de jucatori "multi si prosti". Aceasta presupusa intarire ar crea probleme in campionat Bucurestiului. Daca pana acum doar Steaua avea an de an privilegiul de a bate la portile UCL si, de 2 ani, de a sta la masa cu bogatii, de ce nu s-a intarit ? Cum se face ca rusii, grecii, turcii au un campionat cu jucatori adusi din campionatele puternice din Occident, dar cand vine vorba de Romania toti se scuza: n-avem bani de ei, ei fug de noi ca dracu’ de tamaie… Sa fim seriosi. Sunt vorbe inventate pentru a scuza incompetenta. CFR are exclusivitate la transferurile in Romania cu un club din Argentina si relatii excelente pe piata portugheza; Steaua cu ce s-a ales de pe urma "infratirii" cu Real Madrid, a relatiilor lui Adi Ilie in Spania sau a participarilor la masa bogatilor ca saracii Ligii ? Nici macar cu un jucator imprumutat din Vest, sau macar cu un amical de prezentare a echipei, fiind refuzata de AC Milan, nici macar cu un jucator vandut la un club din Occident macar de mijlocul clasamentului in campionatele de acolo. Radoi, Dica, Goian – toti supralicitati, fara oferte concrete. Cu cine a sperat Lacatus la titlu ? Cu Lovin si Neaga care in iarna si gratis de plecau era multumit oierul ? Cu floricelele sud-americane ? Cu Golanski care toata lumea vedea ca e un jucator foarte bun dar pe care oierul in iarna considera ca n-are ce cauta in primul 11 ? Daca taranul ala se pricepe la condus o echipa, eu ma pricep la construit planoare.
Ca sa inchei: CFR a meritat acest titlu, cel putin jumatate din campionat l-a dominat autoritar iar in cealalta jumatate a scos suficiente puncte ca matematic sa fie peste restul; Steaua a furat prea mult in acest retur, a fost prea aroganta, iar sus exista un Dumnezeu care intotdeauna face dreptate. Neamul Becali – ramane ciuma fotbalului romanesc, alaturi de conducerea federatiei. "U" Cluj a retrogradat din cauza turului dezastruos si a faptului ca Falub a fost tinut pe banca prea mult, iar Multescu n-a avut cu cine face treaba cand a venit. In schimb, o echipa nula din punct de vedere al atitudinii suporterilor, o mana de infractori asociati in scopul savarsirii de delicte; prea putini suporteri adevarati au mai ramas la o echipa adevarata, asa cum se pretinde. Craiova cu 6 puncte (3 cu Steaua si 3 cu Buzaul) ar fi fost in Intertoto, dar s-a complacut in a fi marioneta Stelei, ca si Buzaul, ce-ar fi meritat sa retrogradeze. Restul au jucat fotbal pentru ca acest campionat sa fie la numar cu 18 echipe.
Bv CFR ,felicitari si bafta in continuare!
Ca sa inchei: CFR a meritat acest titlu, cel putin jumatate din campionat l-a dominat autoritar iar in cealalta jumatate a scos suficiente puncte ca matematic sa fie peste restul; Steaua a furat prea mult in acest retur, a fost prea aroganta, iar sus exista un Dumnezeu care intotdeauna face dreptate. Neamul Becali – ramane ciuma fotbalului romanesc, alaturi de conducerea federatiei. "U" Cluj a retrogradat din cauza turului dezastruos si a faptului ca Falub a fost tinut pe banca prea mult, iar Multescu n-a avut cu cine face treaba cand a venit. In schimb, o echipa nula din punct de vedere al atitudinii suporterilor, o mana de infractori asociati in scopul savarsirii de delicte; prea putini suporteri adevarati au mai ramas la o echipa adevarata, asa cum se pretinde. Craiova cu 6 puncte (3 cu Steaua si 3 cu Buzaul) ar fi fost in Intertoto, dar s-a complacut in a fi marioneta Stelei, ca si Buzaul, ce-ar fi meritat sa retrogradeze. Restul au jucat fotbal pentru ca acest campionat sa fie la numar cu 18 echipe.
Zapata si Dayro Moreno sunt de departe cei mai buni jucatori de la Steaua. Acum Zapata e portar asa ca nu poate baga si goluri iar Dayro a jucat prea putin (si tot a dat 5 goluri in retur), sa-i vedem la anul.
Dupa cum ai spus si tu, CFR merita titlul, bravo Cluj, succes in Champions League.
Acest subiect este închis.