Liga I-a Burger 2006-2008
Daca vrei sa stii eu nu sunt dinamovist si nu ma intereseaza pe mine de Steaua ce o sa faca in CL, dar ma deranjeaza atitudinea voastra, a suporterilor...va credeti Manchester United si nu stiu daca a castigat Steaua sezonul asta 2 meciuri la rand jucand bine...numai goluri din offside, faulturi la portar, penaltiuri neacordat, brichete magice...cand te bati la un campionat in felul asta eu zic ca un suporter ar trebui sa fie mai temperat.
Daca tu-mi spui ca meciurile CFR Cluj - Rapid si Dinamo - CFR Cluj s-au jucat pe teren cu determinare din partea echipelor din Bucuresti eu ma duc sa ma culc si iti dau dreptate ca CFR merita campionatul. OK?
Da' am zis eu de CFR ca are fata de CL sau nu stiu ce...am zis doar ca Steaua a castigat multe meciuri cand nu merita. Si alta chestie la voi stelistii, de-a dreptu enervanta, cand vi se pune o intrebare care necestita un raspuns care nu va convine incepeti sa atacati pe altii aiurea.
steaua se va face de rusine in Cl cum s-a facut mereu,ei sunt rusinea Romaniei,noapte buna ghencea.prefer uefa si sa pierd decat sa merg in cl si sa rada europa de banel si altii.oile stau pe camp nu pe teren.
Deja o dai în aberații de 2 lei....
Dacă cineva din LUMEA ASTA a auzit de un club Românesc, ăla este STEAUA ...
Pe situl la UEFA , verifică la câștigătoarele CUPEI unde sunt ALTE ECHIPE ROMÂNEȘTI în afară de Steaua...
Spuse asta un dinamovist care a trait in ultimi 2 ani cele mai mari bucurii cand a batut Middlesbrough si Dinamo (ieri) pe Steaua. Ca sa mai raspund la o intrebare pusa putin mai sus: bai baieti nu vedeti ca Steaua e cea mai tare echipa, d-asta tinem cu ea, si nu vedeti ca singra voastra sansa de a va bucura este un esec al Stelei (de aici rezulta ca e echipa mare, mai mare ca, Crapid si Dinamu, mult mai mare, o echipa care a castigat CL bai baieti, si care tot mai miroase aerul din CL).
stati bre calmi ca eu zic sa va intarat nu va mai enervati ca nu suntem pe stadion.oricare ar fi fost in cl facea un....stiti voi ce.problema e sa va ganditi ca avem nevoie de valoare sa facem ceea ce a facut Fenerbahce anul asta in cl,pt ca daca voi va mandriti ca mergeti in cl sa pierdeti la toti,atunci imi pare rau pt voi.Iar la faza cu castigarea cupei respect,dar a fost demult,cum si dinamo a fost,si craiova si mai multe echipe,dar a fost,sa trecem peste.si inca o data nu va mai enervati.eu stiu ca ii doare pe multi ceea ce s-a intamplat aseara.iar faza cu middlesborough ...mai bine te abtineai,eu chiar am tinut cu steaua,nu eram nebun sa nu tin cu romani si sa tin cu aia,la fel cum am tinut cu ei si cu real si cu lyon si cu arsenal si cu altii,dar problema e ca s-au facut de rusine.dar dupa cum v-am zis,oricare ar fi fost tot asa ajungea.
a si ca sa te intarat si mai tare,in ultimele 7 partide directe Dinamo-steaua conducem cu 6-1,asa ca nu ne-am bucurat numai aseara,iar per tottal,cu 49 la 42 parca.

Aoleo ce m-am intaratat

Pentru a ma baga si eu in seama aici (hehe) pot spune ca din punct de vedere al imaginii Ligii 1 este cel mai bine ca Steaua termina pe 2 (asta vine de la un stelist) si CFR pe primul loc. Acum nu voi intra in polemici de genul "CFR e varza si se vor face de ras in CL", nu, eu spun ca e bine pentru ca asa vom avea sigur 2 echipe in grupele CL, ce poate fi mai bun decat asta pentru un campionat care acum 5-6 ani se scalda in mediocritate. Mie sincer imi place CFR-ul (atunci cand joaca cu adevarat) si stiind ca ei n-ar fi avut nici o sansa sa mearga in grupe de pe locul 2, ma bucura faptul ca si-au adjudecat (aproape sigur) primul titlu din istorie.
Hai sa fim seriosi, Steaua are destule titluri, sa mai castige si altii, ce naiba.
In plus, trebuie sa fi un ipocrit de dimensiuni epice (ceva de genul lui Berbecali) pentru a-i numii pe CFR "unguri". De ce, din pricina originii patronului? Daca mergem pe principiul asta atunci Steaua sunt machedoni. CFR n-au nici un jucator ungur, nici unul si mai presus de toate, joaca pentru Romania. Cat despre faza cu "prea multi strainii", vedeti modelul Arsenal sau Inter.
Va las, haide Steaua, hai CFR! (da, mai exista si astfel de fani)

Mai citeste o data

Ma uitam acum la cioban pe B1, a anuntat omul ca deja i-a transferat pe Bogdan Stancu si Szekely. A inceput tare, sincer sa fiu l-as fi vrut mult pe Szekely la Rapid, dar poate ne rasfata si pe noi Taher si ii aduce pe Florin Costea si Emil Jula.
Acest subiect este închis.