Liga I-a Burger 2006-2008
Ca sa infig si mai mult cutitul in rana as putea sa spun: "OLE, OLE, multumim Rapidule!".
Glumesc, nu sariti pe mine. [-P
Urand ambele combatante din aceasta seara(ma refer la "derby"),am ramas surprins de victoria haitei,care sper sa duca titlul in Gruia(daca in Giulesti nu se mai poate)..In rest,acest sezon a fost unul scarbos,cu multe scandaluri,certuri,si acuzatii..Pacat....

Nu conteaza nici ce speri tu, nici ca au batut catei, ce contaza e ca 95% vom avea doua echipe in CL, iar acestea nu sunt nici Dinamo, nici Rapid. Nici nu stiti cat sunt de fericit ca marii jucatori care cica evolueaza la aceste 2 echipe se vor uita la Steaua si la Cluj in CL.

In primul rand sa vedem daca treceti de turul preliminar...la cum a jucat Steaua contra ecipei dupa locul 5(Dinamo) as fi mai temperat. Si odata ajunsi acolo o sa ne faceti la fel de mandri ca anul trecut? O sa mai reusiti sa obtineti un egal pe teren propiu contra Slaviei? Acolo nu mai are butoane Gigi.
Stai tu linistit ca nu o sa simti bucuria unui joc in Grupele CL, asta in primul rand, iar in al doilea mai e o etapa, nu sariti in sus ca meciul de la "U" incepe de la 0-0 si CFR nu ia titlul pe stadionul lui "U", vor fi foarte determinati jucatorii lui "U" exact cum au fost si dinamovistii (parca au castigat CL, si de unde ca ei sunt pe 4

Robert87 eu nu stiu ce-ti faci atatea griji pentru Steaua? Vezi ca si Dinamo a dus-o foarte bine in UEFA daca nu ma insel cand a luat bataie de la echipa aia scandinava, nu stiu cum ii spune, oricum parea destul de mica si nesemnificativa din declaratiile jucatorilor.
Eu nu stiu cum de mai puteti sa sustineti o echipa care a ajuns chiar si pe locul 2 in felul in care a ajuns. Eu unul nu am nimic cu Steaua, nu tin cu nicio echipa din liga lui mitica. Dar dupa meciul cu CFR unde au disparut subit 2 lovituri de la 11m, dupa meciul cu Rapid castigat asa cum a fost castigat si dupa alte manevre, nu aveam cum sa nu prefer ca Steaua sa NU ia titlul. Si sper sa nu il ia, sa il ia atunci cand va juca fotbal in teren, nu in culise.
Acest subiect este închis.