Liga I-a Burger 2006-2008
Ca sa fim seriosi, Steaua, Dinamo, Rapid nu prea au jucat fotbal anul asta. Au prins maxim 5 meciuri bune tot campionatul. Urziceni practica antifotbal (aici nu ma contraziceti ca asa e; va garantez ca asa e). Poli a aratat mai mult fotbal decat granzii anul asta. Iar echipa cea mai spectaculoasa care a mai jucat fotbal a fost Clujul, dar in retur ceva nu mai merge nici acolo. Oricum, daca ia campionatul nu ma supar, parerea mea e ca anul asta Clujul ar merita campionatul, dar.... traim in Romania si....

[SIZE=4] Un exemplu de urmat, pentru o echipă care se crede [SIZE=2] STEA[/size] .[/size]
Robbie Fowler, la un meci din campionat, Liverpool - Arsenal, de acum 8 - 9 ani, a căzut nelovit în careul de 16 m iar arbitrul s-a păcălit și a dat penalty. El s-a ridicat imediat, s-a dus la arbitrul de centru și i-a spus că n-a fost atins, deci nu e 11 metri. Însă arbitrul nu a mai revenit asupra deciziei. Atunci, Fowler a șutat peste poartă, ratând intenționat lovitura de pedeapsă.
Era frumos ca dupa ce a tras peste poarta sa primeasca o bricheta in cap)

Frate nici nu iti vine sa crezi cat am ras la faza asta. Numai cand imi imaginam cum rateaza si apoi poc o bricheta in cap.
P.S.: Exact la fel a facut Klose acum doi ani cand s-a dus la arbitru si i-a spus ca nu e penalty.
Daca vreti sa transmiteti din pasiune pentru sport de pe cablu sau de pe satelit vreun program tv direct pe internet (pentru asta ai nevoie de un tv tuner in calculator) aici o poti face lejer si e absolut gratis:
http://www.justin.tv" class="link"> www.justin.tv
ce campionat stresat avem..cu 2 etape inainte de final si titlul "inca" nu e decis 100%..desi toti stim ca steaua va fii campioana din pacate...nu merita deloc acest titlu,deoarece suspiciunile jocurilor necurate deasura lor e cel mai puternic..dar asta e,daca ai bani si relatii poti deveni campioana romaniei..rusinos...totusi..
Acest subiect este închis.