Liga I-a Burger 2006-2008
Nu stiu daca au avut un titular in teren la meciul ala
A fost toata echipa. Ne place noua sa ne consideram inferior, asta e motivul pentru care suntem unde suntem. Cu ce a fost mai presus Atletico in acel meci in afara de faptul ca au jucatori mult mai bine platiti?
bkl.dica10
(119 mesaje)
(Utilizator)
10-Mai-2008, 05:05
A fost toata echipa. Ne place noua sa ne consideram inferior, asta e motivul pentru care suntem unde suntem. Cu ce a fost mai presus Atletico in acel meci in afara de faptul ca au jucatori mult mai bine platiti?
Eu nu vorbesc de acel Atletico Madrid venit de la plaja la Bistrita si evoluand fara 2-3 din cei mai importanti oameni. Eu vorbesc de Atletico Madrid care a evoluat din ce in ce mai bine in campionat, si daca ar juca maine cu orice echipa din Romania, i-ar invinge.
Eu nu vorbesc de acel Atletico Madrid venit de la plaja la Bistrita si evoluand fara 2-3 din cei mai importanti oameni. Eu vorbesc de Atletico Madrid care a evoluat din ce in ce mai bine in campionat, si daca ar juca maine cu orice echipa din Romania, i-ar invinge.
Daca gandim toti asa nu vom ajunge nicaieri niciodata iar aventura Stelei si a Rapidului de acum 3 ani va ramane doar o amintire.
Fotbalul din secolul 21 e mult mai echilibrat, nu mai exista echipe mari si echipe mici. Noi trebuie sa mai lucram mult la mentalitate.
Daca ar fi o echipa asa mare cum o lauzi tu nu ar sta in 2-3 jucatori(nu stiu care au fost aia, din cate tin eu minte au jucat toti), oricum daca maine ar castiga cu orice echipa din romania crede-ma ca poimaine nu stiu daca ar face acelasi lucru, e o posibilitate sa faca un egal la targu jiu, sa piarda in banie, la timisoara, si real madridul daca era tot pierdea puncte in campionatul nostru. Una e sa faci deplasari la valencia sau la barcelona, alta e sa le faci la urziceni. nu vorbi ce ar face o echipa straina la noi in campionat ca daca faci o comparatie ca asta inseamna ca nu gandesti logic, ca la aia o echipa de vine din seria secunda are buget mai mare decat steaua si dinamo impreuna, si oamenii au target doar sa ramana in liga superioara. ca si o concluzie fotbalul nu e asa usor precum pare la televizor.
Voi fece eu cate un nou topic pentru: Liga intai si pentru UEFA CL 2008 - 2009

Pai da, acum cu doua echipe acolo, merita sa avem si un topic cu UEFA CL

Apropo, am cateva idei trasnite in legatura cu topicul pentru Liga I, iti povestesc in particular :p.
Pai da, acum cu doua echipe acolo, merita sa avem si un topic cu UEFA CL
.
Apropo, am cateva idei trasnite in legatura cu topicul pentru Liga I, iti povestesc in particular :p.

Deci copile si pana acuma a existat si inca exista topic cu UEFA CL :p
ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Voie buna. In limita stocului disponibil.
Acest subiect este închis.