Liga I-a Burger 2006-2008

ebo (216 mesaje) (Utilizator)
9-Mai-2008, 02:05 Top

Nu este adevarat! Avea 5 in fata Rapidului si 7 in fata Stelei.

La sfarsitul anului poate, la finalul turului avea 8 in fata Rapidului si 10 in fata Stelei.
Returul a inceput in decembrie 2007 cu doua etape.

phoenixbm (25 mesaje) (Utilizator)
9-Mai-2008, 10:05 Top

Nu am 16 ani,in fine...Nu retrag ceea ca am zis,steaua nu merita titlul si cu asta basta..Si sper sa nu mai castige vreodata,iar ca cireasa pe tort mi-as dori o retrogradare a lor pt toate smecheriile pe care le-au facut...

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
9-Mai-2008, 10:05 Top

... si-un becali la miti(ti)ca. Smiley

(Vizitator)
9-Mai-2008, 12:05 Top

Ma amuza ce spunea oierul cu ceva timp inainte... anume: "sa vedem daca CFR va face fata presiunii", iar dupa ce a cazut de pe primul loc, "n-are experienta sa joace sub presiune". Dar a venit meciul cu Dinamo, cand Steaua avea de scos doua rezultate din trei, si n-a fost in stare decat sa piarda in cel mai important meci al campionatului, pentru ei. Cum se poate asa ceva ? Doar Steaua e obisnuita sa joace sub presiune, sa se afle la haturi... Doar s-a scolit in UCL... Oricum, sper intr-o depunctare pentru a se crea un precedent, iar scene cum s-au petrecut in aceste din urma campionate sa nu se mai repete. Oierul chiar crede ca poate face ce doreste in tara asta ? Inainte sa vorbeasca de unguri ar face bine sa-l puna pe cretinul de Argaseala sa invete cum se pronunta corect numele noii achizitii Janos Szekely, sa nu silabiseasca sau sa nu se incurce printre "s" si "z", ca vad ca oierul stie s-o zica bine... Abia astept sa dea un gol si sa fie ovationat de tribuna si de crainicul de pe stadion sa rad de miticii ce nu stiu sa pronunte un nume unguresc... De ce sa fie retrogradata daca nu exista dovezi ? Oricum va mai fi filat, si nu doar el. Veti vedea ce va urma la anul, ce de denunturi se vor face... Daca ar retrograda Steaua, pe cine s-ar mai razbuna Dinamo, Rapid sau CFR la anul ? Campionatul n-are farmec fara Steaua.

P.S. Sa privim partea frumoasa a scandalului: a venit in plina campanie electorala si, mai ales, o tara intreaga are ocazia sa vada cine e ciobanul. Daca pana si suporterii Stelei conchideau ca ar fi incorect ca Steaua sa fie pe primul loc in urma acestui campionat... acum s-a convins toata lumea. Sa fie clar un lucru: Steaua lui Becali n-are nimic de-a face cu Steaua de dinainte de 1990. Cea de atunci era o legenda, cea de acum e zero barat.

bkl.dica10 (119 mesaje) (Utilizator)

Felicitari CFR Cluj..Mi-au adus o bucurie enorma castigand titlul in defavoarea stelutei...Felicitari inca odata si mult succes in UCL...

Exact ce spuneam cu cateva posturi in urma; voi rapidistii si dinamovistii nu faceti altceva decat sa va bucurati la esecurile Stelei. Noroc cu Steaua ca astfel cine v-ar mai face si pe voi fericiti. Ca echipele voastre sunt la ani lumina de a scrie macar un rand de istorie pentru fotbalul nostru.

phoenixbm (25 mesaje) (Utilizator)

Normal ca ma bucur la esecurile unei echipe care pentru mine inseamna cancer,inseamna raul absolut din fotbalul romanesc..Pentru mine steaua e egal cu 0,pt mine CCE nu exista..Oricine sa fii castigat ma bucuram la fel,doar sa n fie steaua sau steluta.. Smiley

Ashrak (3,470 mesaje) (Administrator)

Normal ca ma bucur la esecurile unei echipe care pentru mine inseamna cancer,inseamna raul absolut din fotbalul romanesc..Pentru mine steaua e egal cu 0,pt mine CCE nu exista..Oricine sa fii castigat ma bucuram la fel,doar sa n fie steaua sau steluta..

SmileySmileySmileySmiley

Asta e deja copilarie.

ashrak@subs.ro
Voie buna. In limita stocului disponibil.

Normal ca ma bucur la esecurile unei echipe care pentru mine inseamna cancer,inseamna raul absolut din fotbalul romanesc..Pentru mine steaua e egal cu 0,pt mine CCE nu exista..Oricine sa fii castigat ma bucuram la fel,doar sa n fie steaua sau steluta.. Smiley

Ce ai spus tu demonstreaza ca Steaua e cea mai mare echipa din fotbalul romanesc, d-aia e singura echipa pentru care te bucuri cand are un esec, pentru ca toate celelalte echipe din Romania sunt in umbra Stelei (poate doar cu exceptia lui Dinamo, care merita un loc doi in fotbalul romanesc, celelalte echipe azi sunt, maine nu mai stie nimeni de ele - asa se va intampla cu CFR, Poli Timisoara, Urziceni, o sa o ia pe urma Sportului Studentesc, al lui FC National ( Progresul mai nou) si de ce nu Craiova in urmatorii 5-10 ani, iar Rapid o sa vrea in fiecare campionat, dar nu o sa poata). PUNCT.

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
9-Mai-2008, 03:05 Top

Exact ce spuneam cu cateva posturi in urma; voi rapidistii si dinamovistii nu faceti altceva decat sa va bucurati la esecurile Stelei. Noroc cu Steaua ca astfel cine v-ar mai face si pe voi fericiti. Ca echipele voastre sunt la ani lumina de a scrie macar un rand de istorie pentru fotbalul nostru.

Ma gandeam daca semifinala de cupa cupelor unde am jucat cu liverpool cu hamburg care erau adevaratele puteri la ora aia,nu e cumva ceva pt fotbalul romanesc.Ce sa faca si ei,fac ce pot.Si mai avem 18 titluri.Nu se compara cu steaua dar zic ca fac si dinamovistii ceva pt istoria fotbalului romanesc.a si nu uitati cu cine ati jucat pana in finala din liga campionilor.doar barcelona
restul este egal cu zero,oricine reusea atunci sa joace cu aia castigau

9-Mai-2008, 04:05 Top

Ma gandeam daca semifinala de cupa cupelor unde am jucat cu liverpool cu hamburg care erau adevaratele puteri la ora aia,nu e cumva ceva pt fotbalul romanesc.Ce sa faca si ei,fac ce pot.Si mai avem 18 titluri.Nu se compara cu steaua dar zic ca fac si dinamovistii ceva pt istoria fotbalului romanesc.a si nu uitati cu cine ati jucat pana in finala din liga campionilor.doar barcelona
restul este egal cu zero,oricine reusea atunci sa joace cu aia castigau

Citeste mai sus sa vezi ca am scris "poate cu exceptia lui Dinamo" si as mai aduga acum Craiova. Iar in legatura cu CL intreaba si tu si ai sa vezi ca Vejle BK, Honved Budapesta si Kuusysi Lahti erau echipe foarte bune pe atunci, iar Anderlecht Bruxelles si Barcelona echipe de prim plan. Singurul avantaj atunci a fost excluderea echipelor englezesti din competitiile europene, dar bine ca erau Hamburg si Liverpool adevaratele puteri Smiley.

Costin Lucian (131 mesaje) (Utilizator)
9-Mai-2008, 05:05 Top

ma faci sa rad,sincer,nu contesta nimeni ceea ce a realizat steaua,dar sa zici ca Lahti ,Honved si Vejle erau echipe foarte bune........Cat despre Hamburg intereseaza-te ce au facut cu un an in urma,iar Liverpool e cam cea mai tare la cupe parca dupa Real Madrid si Ac Milan.Hai sa fim seriosi.Toti au facut rezultate,ca a fost Steaua,Dinamo,Rapid,Craiova,Petrolul sau UTA.Eu zic ca toti merita laude,din pacate sde scrie numai de Steaua(mi se pare pe undeva normal pt ca au castigat),dar ar trebui recunoscute meritele la toti.

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)
9-Mai-2008, 05:05 Top

Ce ai spus tu demonstreaza ca Steaua e cea mai mare echipa din fotbalul romanesc, d-aia e singura echipa pentru care te bucuri cand are un esec, pentru ca toate celelalte echipe din Romania sunt in umbra Stelei (poate doar cu exceptia lui Dinamo, care merita un loc doi in fotbalul romanesc, celelalte echipe azi sunt, maine nu mai stie nimeni de ele - asa se va intampla cu CFR, Poli Timisoara, Urziceni, o sa o ia pe urma Sportului Studentesc, al lui FC National ( Progresul mai nou) si de ce nu Craiova in urmatorii 5-10 ani, iar Rapid o sa vrea in fiecare campionat, dar nu o sa poata). PUNCT.

Pai eu zic sa nu se mai joace daca restul sunt niste nulitati. Sa se dea titlul direct stelei. N-ar fi bine? Daca tot sunt asa meseriasi. Pana una alta, cu toate manariile lui Becali, Steaua n-a fost in stare sa ia titlul de 2 ani, asa ca... tonul putin mai jos si baga capul intre umeri. Si sa te bucuri daca nu ramai fara patron.

Robert (320 mesaje) (Utilizator)
9-Mai-2008, 06:05 Top

Ce ai spus tu demonstreaza ca Steaua e cea mai mare echipa din fotbalul romanesc, d-aia e singura echipa pentru care te bucuri cand are un esec, pentru ca toate celelalte echipe din Romania sunt in umbra Stelei

Nu ne bucuram ca pierde steaua pentru motivul pe care-l invoci tu, ci pentru ca Becali(si MM in anii trecuti) isi atrage o antipatie imensa cu declaratiile lui arogante. Iti garantez eu ca steaua nu ar mai fi asa urata si injurata de suporterii altor echipe daca nu ar mai fi acest personaj acolo.

9-Mai-2008, 07:05 Top

Pai eu zic sa nu se mai joace daca restul sunt niste nulitati. Sa se dea titlul direct stelei. N-ar fi bine? Daca tot sunt asa meseriasi. Pana una alta, cu toate manariile lui Becali, Steaua n-a fost in stare sa ia titlul de 2 ani, asa ca... tonul putin mai jos si baga capul intre umeri. Si sa te bucuri daca nu ramai fara patron.

Nu am spus ca sunt niste nulitati celelalte echipe, si nici ca Steaua sunt meseriasi. Iti garantez ca la campionatul pe care-l avem in ultimul timp, o echipe de locul 4 in Spania cum e Atletico Madrid ar fi luat campionatu la 10-15 puncte distanta. Iti spun eu ca Steaua si Cluj in momentul asta sunt 0 la fotbal, iar acest lucru demonstreaza cat de bune sunt celelalte echipe care sunt la o distanta de 14, respectiv 15 puncte +.

nicu1644 (2 mesaje) (Utilizator)
10-Mai-2008, 01:05 Top

Iti garantez ca la campionatul pe care-l avem in ultimul timp, o echipe de locul 4 in Spania cum e Atletico Madrid ar fi luat campionatu la 10-15 puncte distanta. .

Acelasi Atletico care s-a chinuit cu baietii lui Nea' Jean?

Acest subiect este închis.