HOTII DE SUBTITRARI (nesfarsit)

Palaviccini-Centurion (594 mesaje) (Utilizator)
17-Iun-2007, 07:06 Top

Ca sa stie lumea cat de josnic lucreaza unii moderatori de pe titrari.ro am sa va relatez urmatorul episod.
In arhiva The Tudors (2007) de pe titrari.ro apareau (normal) in afara de cele 4 episoade realizate de FlorinA (ep.1-4) si episoadele 5-8 realizate de catre Shakti & Lovendal si care au fost puse in arhiva fara a avea acordul nostru si a lui FlorinA.
Intr-un mesaj privat adresat lui FlorinA, traducatorul primelor 4 episoade din serialul The Tudors (2007), acesta a fost rugat sa se disocieze de episoadele 5-8 care nu sunt ale lui si care erau puse fara acordul lui in arhiva (inseamna ca a fost pus de un moderator acolo, cel mai probabil de veverita sau Patronu). FlorinA, care e un tip absolut OK si nu a vrut sa participe la jocul murdar al conducerii titrari.ro, a actualizat arhiva si a lasat doar epis.1-4.
Ce credeti ca se intampla pe site-ul titrari.ro peste cateva ore? Apare un user realromeo, care pune restul episoadelor The Tudors 5-8, realizate de mine si Shakti.
Iata cum se lucreaza pe titrari.ro...o cardasie intre hotii de subtitrari si unii moderatori care lucreaza mana in mana si al caror unica preocupare este doar sa nu ramana fara subtitrari in baza lor de date, pentru a fi in continuare nr.1 (...la furat).

jackie (25 mesaje) (Utilizator)
17-Iun-2007, 11:06 Top

Smiley

(Vizitator)
17-Iun-2007, 01:06 Top

poate sunt nr 1 ca numar de useri dar in rest... :B:

(Vizitator)
17-Iun-2007, 02:06 Top

Si nu beneficiaza nimeni din acest "furt" de titrari ? Tot userul care vrea sa vada un film/serial/documentar, pentru ei cred ca le "fura". Mai lasati militia asta.

(Vizitator)
17-Iun-2007, 03:06 Top

de ce beneficiaza userul??ca poate lua din 2 surse ?? Smiley Tu ce crezi ca sunt astia ma un soi de Robin Hood? hai sa spargem bancile si sa le dam banii somalezilor...cam asa gandesti tu! Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
17-Iun-2007, 05:06 Top

si cand credeam ca totul s-a terminat...nu numai ca nu s-a facut nimic, dar iar s-au furat titrarile lui cdmaniac.
kuniva--->poti sa te explici cum facem militie pe munca noastra?

(Vizitator)
17-Iun-2007, 06:06 Top

Si nu beneficiaza nimeni din acest "furt" de titrari ? Tot userul care vrea sa vada un film/serial/documentar, pentru ei cred ca le "fura". Mai lasati militia asta.

Daca vroiai sa spui ceea ce fraza aceasta incearca sa exprime (dupa "pentru ei" cred ca se impunea o virgula, dar oricum in lipsa unui acord tot o romana de balta rezulta), atunci te poti lua de mana cu individul cu primul post (ceva cu B ii spune) ce isi exprima parerea personala despre ceea ce face el cu orice subtitrare (inclusiv apartinand altui site) pe calculatorul lui personal. In cazul asta din nou vrei sa induci in eroare, pentru ca pentru ce fura userul un sub ne intereseaza, ci de unde il ia. De furat il poate fura doar de pe site-ul vostru, pentru ca tot ce aici e semnat subs.ro team acolo e furat. In fapt, asta incurajati prin fiecare subtitrare furata. Cine nu poate avea ce are si celalalt, crede ca are dreptul sa faca pe haiducu' si sa ia la infinit doar pentru ca burta lui sa fie mereu plina. O gandire cretina a unor oameni cretini.

(Vizitator)
18-Iun-2007, 04:06 Top

Aici E Romania, frate ! Aici daca stai la coada la magazin te fura!
Aici E Romania, frate ! De ce sa muncesca cand pot fura de la alti?

Intrebari fara raspuns Smiley

pispuck (84 mesaje) (Utilizator)
18-Iun-2007, 04:06 Top

O intrebare pentru hoti: Daca ar fi sa platiti cate 10 lei noi,pentru fiecare subtitrare care vreti sa o luati,pentru voi,de pe acest site,a-ti mai pune-o si pe alte site-uri?
Nu prea cred,parerea mea.

jackie (25 mesaje) (Utilizator)
18-Iun-2007, 11:06 Top

N-u c-red as-ta Smiley

18-Iun-2007, 11:06 Top

Criss mai poti adauga doua noi noute cu un nou user anonim care nu stiu cum se face, dar tocmai acum si-a facut cont si tocmai 2 suburi noi de pe site a pus. Sa fie o coincidenta?
Civic Duty (2006)
Blind Dating (2006)
Tin sa mentionez ca moderatorii de acolo au vazut, deoarece la autor era scris Traducerea si adaptarea cdmaniac, acum e cd maniac simplu, deci din nou au inchis ochii, ca poate nu vedem....si mai vorbesc de intelegeri...

intellect (63 mesaje) (Utilizator)
18-Iun-2007, 01:06 Top

Ați scăpat altele două Smiley

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)
18-Iun-2007, 01:06 Top

N-u c-red as-ta Smiley

Avand in vedere felul in care ai scris "ce-i de pe titrari sunt niste "hoti"" pe prima pagina a acestui thread, in locul tau m-as abtine de la asemenea comentarii.

18-Iun-2007, 03:06 Top

Ați scăpat altele două Smiley

La naiba...care?
Si pentru cel care a spus ca au mai multi useri....nu mai e asa Smiley
Inca una:
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

intellect (63 mesaje) (Utilizator)
18-Iun-2007, 07:06 Top

My bad, am gresit, sunt deja in lista. Smiley