HOTII DE SUBTITRARI (nesfarsit)
De acord cu AMC, eu cred ca toti traducatorii de pe acest site, cu o vechime in ale tradusului, pot sta cu burta la soare ani de zile pana cand prolificu' va ajunge la un numar de subtitrari facute solo care sa-i permita sa ridice privirea din scorbura unde se afla. Asa ca si eu ma distrez copios cand vad unele argumente gen: ne ridicam statui, privim de sus pe toata lumea, jignim pentru ca asa vrem prolificitatea unora etc. Nu cred ca vreun traducator de pe acest site a afirmat vreodata ceva legat de cat de tare e ca a tradus un anumit numar de filme. Dar daca aluna simte nevoia ca altii sa-i exprime frustrarile, asta e treaba lui. Pe noi ne intereseaza sa nu ne mai plagieze si sa respecte numele echipei si al site-ului, cu restul sa faca ce vrea.
s-a ajuns cam departe ... poza aia dupa prima pagina arata totul
Parerea mea este ca nimeni, in conditiile actuale, nu poate avea o masura a cat de departe sau de aproape s-a ajuns. Lucruri care inainte pareau anormale astazi sunt lucruri perfect firesti, nu ? Subtitrarile noastre pe site-ul lor unora li se par firesti, nu si noua. Nesimtirea unora credeam ca are limite, dar uite ca nu e asa. Exista o vorba care spune: exista o masura in toate. Iar daca acea poza si-a gasit locul pe prima pagina e pentru ca exprima gandurile tuturor celor ale caror subtitrari si a caror munca au fost furate in diverse moduri. Masura lucrurilor pe care le facem o cunoastem doar noi, cei batjocoriti de unii, si nu cei care batjocoresc. Nici eu nu credeam, acum 2 luni, ca se va ajunge pana aici, dupa cum nici altii nu ne credeau in stare sa ne ridicam din genunchi sa le spunem adevarul in fata. Dar nu am deloc impresia ca am ajuns prea departe... din contra, ceva imi spune ca acesta e doar inceputul.
Oameni buni eu nu cred ca s-a ajuns prea departe .... asta este adevarul! Eu iau subtitrari numai de pe subs insa mai arunc o privire pe titrari.ro si am observat k veverita asta "face" subtitrari la interval de ceva ore ..!!Respect munca traducatorilor care pierd foarte mult timp pentru ca noi sa putem vedea un film !! Eu am incercat sa modific ceva timpi la o sub si mi-a luat foarte mult....imi imaginez ca este extrem de greu sa traduci direct de pe sunet!!! Sa revenim la veverita.....pur si simplu nu ar avea timp sa realizeze toate acele subtitrari!!! Imi pare rau pt tot ce se inampla si imi imaginez ca este extrem de frustrant pt voi....Sper sa se rezolve treaba (desi nu prea cred) oricum ramenti primul site de suburi din Romania!!!
Jeez a fost banat pe toate conturile, pe toate IP-urile...
Mi s-a promis că va revenit totuul la normal...
Scoatem poza și ne conformăm, sc dăm dovadă că suntem ÎNTRADEVĂR Gentelmeni...
Mai au 200 de suburi de sters, si cele plagiate.
Daca mai plagiaza vreuna, se va continua.
Pana atunci, continuam.
Pai daca l-au banat pe jeez definitiv, asta inseamna ca si-au recunoscut greseala. Asta inseamna ca tot ce a pus jeez trebuie sa fie sters. Sa stearga si toate subtitrarile puse de jeez si atunci, ca semn de bunavointa, vom inceta si noi.
a mai ramas veverita
Plus acordul scris ca suburile noastre= fruct oprit fara voia noastra pentru site-ul lor. Ca altfel stergerea celor 200 e inutila. Sunt si ei capabili, asa cred, deci sa-si faca subtitrarile care vor, nu ne intereseaza.
eu cred ca este un lucru bun ca l-au banat pe jezz insa nu se va termina aici!jezz poate sa fure in continuare subtitrarile si sa le puna altcineva pe site ...in plus cei de la titrari.ro cred ca nu au fost straini de acest fapt si au fost mai mult decat bucurosi parerea mea
Cum sa fie straini, oameni buni ? Ei stiu ce fac. Ieri au continuat furtul, ca sa-si justifice cele 200 de subtitrari... nu ne ieseau la numar si ne-au dat o mana de ajutor pentru posterul aniversar... (sau comemorativ ?) The Tudors -episoadele traduse de subs.ro Team au fost furate a doua oara. Acum se cred in abstinenta, dar uite ca uneori mai uita... sa se protejeze si scapa pe langa...
Cucubau are perfecta dreptate iar in legatura cu pispuck inclin sa fiu de acord cu el .. numai e vorba de parere negativa sau pozitiva e grosolanie si trebuie tratata ca atare pt ca nu se merita sa incerci sa ii explici unu-i om mitocan.
Cineva de acord cu mine ....Pe ei si pe mama lor turbi_mf