HOTII DE SUBTITRARI (nesfarsit)

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
15-Iun-2007, 06:06 Top

Si ca prin minune aparu userul alecsx06 sa le reumple site Smiley
OAre si-a schimbat jeez id sau e altcineva :?
A cata era cris?

pispuck (84 mesaje) (Utilizator)
15-Iun-2007, 07:06 Top

Lovendal si voi restul din stafful subs.ro,nu va m-ai chinuiti sa dati explicati progeniturilor gen bibisor. Stergeti-le comentariile acelea infecte si negandite si banati de pe forum
Mare greseala a facut Hitler,nu pe evrei trebuia sa ii extermine,ci hotii inculti si alte progenituri gen (bibisor)

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
15-Iun-2007, 07:06 Top

Mare greseala a facut Hitler,nu pe evrei trebuia sa ii extermine,ci hotii inculti si alte progenituri gen (bibisor)

Smiley Smiley Smiley auzi acolo Smiley

intellect (63 mesaje) (Utilizator)
15-Iun-2007, 08:06 Top

Lovendal si voi restul din stafful subs.ro,nu va m-ai chinuiti sa dati explicati progeniturilor gen bibisor. Stergeti-le comentariile acelea infecte si negandite si banati de pe forum

De ce-s infecte, fiindca nu corespund cu părerea ta? Dacă ai fi în locul lui și te-ar bana fiindcă ți-ai exprimat opinia, ce-ai zice?

15-Iun-2007, 08:06 Top

Vreau sa precizez ca nimeni nu va fi banat ca-si exprima parerea pozitiva sau negativa.
Exceptie vor face cei care injura si jignesc.

rob_din (2 mesaje) (Utilizator)
15-Iun-2007, 09:06 Top

Nu ma mira limbajul se pe acest forum, nu de alta dar tot era poza lui Basescu in timpul campaniei pt referendum. Eu propun pedeapsa cu moartea pt cei de la situl titrari.ro. Poate si o lustratie, doua.....

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)
15-Iun-2007, 09:06 Top

Era o exprimare metaforica, sa nu exageram. Iar de la Basescu la aceasta problema, nu exista nicio punte de legatura. Pentru cei care nu au pus mana sa faca o subtitrare, nemultumirea noastra e o gluma.

lost in translation
WebMan (551 mesaje) (Utilizator)
15-Iun-2007, 10:06 Top

Acu' ce facem, asociem asta cu politica ????

:B:

pispuck (84 mesaje) (Utilizator)
16-Iun-2007, 01:06 Top

De ce-s infecte, fiindca nu corespund cu părerea ta? Dacă ai fi în locul lui și te-ar bana fiindcă ți-ai exprimat opinia, ce-ai zice?

Bucurie pe mine Smiley nu sunt in locul lui Smiley

16-Iun-2007, 12:06 Top

Mda vad ca a plafgiat si Peaceful Warrior.
S-a chinuit un pic la inceput sa nu bata la ochi, apoi a uitat sa scoata Smiley
Mentionam ca adevaratii autori au fost: AMC, DaneZ, Lovendal & sorin61

(Vizitator)
16-Iun-2007, 03:06 Top

Incercati sa ii banati pe cei cu pricina.Daca au ip real adica se schimba de fiecare data cand te conectezi la internet banatii iar :?
Cucubau are perfecta dreptate iar in legatura cu pispuck inclin sa fiu de acord cu el .. numai e vorba de parere negativa sau pozitiva e grosolanie si trebuie tratata ca atare pt ca nu se merita sa incerci sa ii explici unu-i om mitocan.

dashi (106 mesaje) (Utilizator)
16-Iun-2007, 04:06 Top

Da, ce de poze frumoase are veviritza pe prima pagina a site-ului, cine-i producatorul ? Smiley

dashi (106 mesaje) (Utilizator)
16-Iun-2007, 04:06 Top

Mah, stiti ce ma mira pe mine, ca in mijlocul problemei sta unul dintre cei mai prolifici traducatori de filme din tara, pt ca sa fim seriosi daca este sa facem un clasament asa per persoana....omu'este sus, fara doar si poate si fara .....dar ce sa mai zic, zi de zi ma uit, citesc si ma crucesc de ce vad...si stiti, mai cred ca pe unii ii distreaza chestia asta si mai mult o si alimenteaza, asta este....pe mine unul ma distreaza....insa nu alimentez, deh, deja sunt o batrana vulpe ca sa ma bag in treburi dinastea si in plus stric si distractia. Smiley Smiley

lolo2009 (0 mesaje) (Utilizator)
16-Iun-2007, 05:06 Top

Eu unu am incercaqt sa fac si eu niste subtitrari si ma luat capu si am sters si programele si sub. pe care le-am facut.Ideea este ca acesti traducatori trebuie respectati pentru tot ce fac.Nu e chiar usor eu am incercat pe pielea mea.Macar sa se respecte si sa se puna numele traducatorului.
Acesti bolnavi la minte cred ca ii incalzeste cu ceva daca schimba numele traducatorului?Numai o minte bolnava care nu este in stare sa faca ceva in viata poate sa faca asa ceva.Respect pentru toti traducatorii.Sinteti cei mai tari.Subs.ro RULES. :B:

16-Iun-2007, 05:06 Top

Mah, stiti ce ma mira pe mine, ca in mijlocul problemei sta unul dintre cei mai prolifici traducatori de filme din tara, pt ca sa fim seriosi daca este sa facem un clasament asa per persoana....omu'este sus, fara doar si poate si fara .....dar ce sa mai zic, zi de zi ma uit, citesc si ma crucesc de ce vad...si stiti, mai cred ca pe unii ii distreaza chestia asta si mai mult o si alimenteaza, asta este....pe mine unul ma distreaza....insa nu alimentez, deh, deja sunt o batrana vulpe ca sa ma bag in treburi dinastea si in plus stric si distractia. Smiley Smiley

Daca vorbesti de el....nu e nici in primii 10.
Dar poate ne mai plagieaza vreo 200 sa ne ajunga.