HOTII DE SUBTITRARI (nesfarsit)
Lovendal si voi restul din stafful subs.ro,nu va m-ai chinuiti sa dati explicati progeniturilor gen bibisor. Stergeti-le comentariile acelea infecte si negandite si banati de pe forum
Mare greseala a facut Hitler,nu pe evrei trebuia sa ii extermine,ci hotii inculti si alte progenituri gen (bibisor)
De ce-s infecte, fiindca nu corespund cu părerea ta? Dacă ai fi în locul lui și te-ar bana fiindcă ți-ai exprimat opinia, ce-ai zice?
De ce-s infecte, fiindca nu corespund cu părerea ta? Dacă ai fi în locul lui și te-ar bana fiindcă ți-ai exprimat opinia, ce-ai zice?
Bucurie pe mine

Incercati sa ii banati pe cei cu pricina.Daca au ip real adica se schimba de fiecare data cand te conectezi la internet banatii iar :?
Cucubau are perfecta dreptate iar in legatura cu pispuck inclin sa fiu de acord cu el .. numai e vorba de parere negativa sau pozitiva e grosolanie si trebuie tratata ca atare pt ca nu se merita sa incerci sa ii explici unu-i om mitocan.
Mah, stiti ce ma mira pe mine, ca in mijlocul problemei sta unul dintre cei mai prolifici traducatori de filme din tara, pt ca sa fim seriosi daca este sa facem un clasament asa per persoana....omu'este sus, fara doar si poate si fara .....dar ce sa mai zic, zi de zi ma uit, citesc si ma crucesc de ce vad...si stiti, mai cred ca pe unii ii distreaza chestia asta si mai mult o si alimenteaza, asta este....pe mine unul ma distreaza....insa nu alimentez, deh, deja sunt o batrana vulpe ca sa ma bag in treburi dinastea si in plus stric si distractia.
Eu unu am incercaqt sa fac si eu niste subtitrari si ma luat capu si am sters si programele si sub. pe care le-am facut.Ideea este ca acesti traducatori trebuie respectati pentru tot ce fac.Nu e chiar usor eu am incercat pe pielea mea.Macar sa se respecte si sa se puna numele traducatorului.
Acesti bolnavi la minte cred ca ii incalzeste cu ceva daca schimba numele traducatorului?Numai o minte bolnava care nu este in stare sa faca ceva in viata poate sa faca asa ceva.Respect pentru toti traducatorii.Sinteti cei mai tari.Subs.ro RULES. :B:

Daca vorbesti de el....nu e nici in primii 10.
Dar poate ne mai plagieaza vreo 200 sa ne ajunga.