HOTII DE SUBTITRARI (nesfarsit)

Palaviccini-Centurion (594 mesaje) (Utilizator)
23-Iun-2007, 05:06 Top

Adio, daca ai un spirit justitiar, de ce nu faci acelasi lucru si pe site-ul tau de suflet, acolo unde sta de vreo 8 luni subtitrarea la The Veteran (2006) realizata de AMC (http://www.titrari.ro/index.php?page=cautare&z1=0&z2=veteran&z3=1&z4=1" class="link">http://www.titrari.ro/index.php?page=cautare&z1=0&z2=veteran&z3=1&z4=1 ), plagiata de drakusor si unde nimeni din moderatori nu au facut nimic sa o modifice, desi au fost anuntati de atatea ori.

Se pare ca s-a rezolvat

Se pare ca d-nul adio67 are multa trecere pe langa moderatorii de pe titrari.ro de s-a rezolvat chestiunea aceasta in nici o ora.
Apropo, adio, nu ma rezolvi si cu episoadele 5-9 de la Tudors ce apar pe titrari fara acordul meu? Hai, roaga-l te rog pe veverita sau pe patronu, ca vad ca ei te asculta.
P.S. Daca rezolvi si asta cu Tudors, promit ca iti dau o bere.

(Vizitator)

Pe cuvantul meu daca am discutat cu cineva dintre ei, tocmai dadeam o mana la S.T.A.L.K.E.R... Bine ca s-a rezolvat, ce sa zic... Probabil ca a vazut vreun moderator de-acolo discutia noastra de-aici, eu n-am absolut niciun merit.

P.S. La The Tudors si-a permis cineva sa va stearga numele din traducere ?

adicoto (306 mesaje) (Moderator Junior)

Nu el a rezolvat problema. Important e ca s-a rezolvat.

P.S. La The Tudors si-a permis cineva sa va stearga numele din traducere ?

Si-a permis sa il puna in arhiva pe site-ul titrari..inclusiv episodul 9..desi am cerut insistent ca sa nu faca acest lucru in comentariul de la serial!

23-Iun-2007, 06:06 Top

S-a rezolvat si problema lui adio cu acest Curse of Golden Flower. La subtitrarea lui neoh a fost trecut si adio67 printre traducatori. Si cu asta, sper ca s-a terminat acest subiect.

neoh (187 mesaje) (Utilizator)
23-Iun-2007, 08:06 Top

S-a rezolvat si problema lui adio cu acest Curse of Golden Flower. La subtitrarea lui neoh a fost trecut si adio67 printre traducatori. Si cu asta, sper ca s-a terminat acest subiect.

im pare rau k s-a ajuns la asta si k adio67 e un geniu si eu un amarat dar eu filmul l-am facut dupa sonor din engleza si daca zice vreunul k nu exista in engleza imi bag ceva in el.Pt k exista. Eu il am in engleza dublat sau vb ei, nush da e in engleza si asa am tradus, din cauza k am vazut inainte sub lui poate m-am inspirat la unele dar oricum nu mai conteaza asta.S-a rezolvat.Pana la urma tot a iesit ceva bun din asta.

23-Iun-2007, 08:06 Top

aaaaaaaaaaaaaa, si sunt sef doar pt k am scris peste 100 mesaje pe acest forum, nu de alta, geniule.Fara suparare.

(Vizitator)
23-Iun-2007, 09:06 Top

Lovendal, daca asta ai considerat tu ca trebuie sa faci pentru a repara un plagiat cras, adica sa-mi treci numele pe traducerea plina de greseli gramaticale publicata de neoh, eu nu mai am nimic de spus. Asteaptati-va din partea mea la acelasi gen de respect.

O zi placuta si spor la traduceri.

adio67 out.

SHAKTI (1,093 mesaje) (Administrator)
23-Iun-2007, 09:06 Top

neoh, usurel ca se inchide topicul daca se discuta asa.

lost in translation
AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
23-Iun-2007, 10:06 Top

Lovendal, daca asta ai considerat tu ca trebuie sa faci pentru a repara un plagiat cras, adica sa-mi treci numele pe traducerea plina de greseli gramaticale publicata de neoh, eu nu mai am nimic de spus. Asteaptati-va din partea mea la acelasi gen de respect.

O zi placuta si spor la traduceri.

adio67 out.

Am verificat si te-am rezolvat.
Sper sa sustii acelasi lucru si dincolo la suburile noastra care sunt plagiate.

24-Iun-2007, 12:06 Top

MAI BINE K ATI STERSO K ASA NU MAI ZICE NIMENI NIMIC

Edit: WebMan
K ce înseamnă ???
la cine țipi ?????

(Vizitator)
24-Iun-2007, 01:06 Top

...

smyley (13 mesaje) (Utilizator)
24-Iun-2007, 02:06 Top

S-a blocat tasta de caps lock?

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
2-Iul-2007, 01:07 Top

se pare ca userul nex, tiptil, tiptil sterpeleste pe rand suburile lui cd maniac.
Sa fie o coincidenta?
e vorba de BANSHEE si THE OTHER SIDE

Sherpe2 (850 mesaje) (Utilizator)
2-Iul-2007, 01:07 Top

Poate, mai stii ? :p Smiley