Daca ai venit cu trenul Duminica de la Hunedoara.........te

maria (33 mesaje) (Utilizator)
2-Sep-2007, 07:09 Top

Asa este cucubau, si eu ma mir ca inca nu a intrat , sau poate nu se uita la acest subiect, pot lua si aceasta varianta in calcul. Sau poate e plecat in vacanta.....
Si da spre ,rusinea mea mi-a spus username-ul dar l-am uitat :B: ti-am zis eram foarte obosita.

Maria

neoh (187 mesaje) (Utilizator)
2-Sep-2007, 07:09 Top

poate ii este rusine sa intre. dar nu poate sa-ti dea un PM.

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)
2-Sep-2007, 08:09 Top

P oate ii este rusine sa intre. D ar nu poate sa-ti dea un PM ?

Cam asa s-ar fi scris corect, neoh.

Maria, pai daca vrei ca oamenii sa aiba ce discuta cu tine in afara subiectului de aici, poate ca ar fi bine sa vizitezi si restul forumului. Asa poate ca vei gasi subiecte comune de discutie cu utilizatorii acestui forum.

sabian (166 mesaje) (Utilizator)
2-Sep-2007, 08:09 Top

simpla mea prezenta pe acest forum a trezit deja tot felul de asentimente ,Maria

Citi ani zici ca ai?Smiley

Nu vreau sa zic ca eu eram in trenula ala, ca-s insurat si... :B:
Smiley

maria (33 mesaje) (Utilizator)
2-Sep-2007, 09:09 Top

19 , Sabian , tu?

cube_rt (59 mesaje) (Utilizator)
2-Sep-2007, 09:09 Top

De ce nu eram eu in trenul ala, in compartimentul ala..? Smiley

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)
2-Sep-2007, 10:09 Top

simpla mea prezenta pe acest forum a trezit deja tot felul de asentimente ,Maria

Citi ani zici ca ai?Smiley

Nu vreau sa zic ca eu eram in trenula ala, ca-s insurat si... :B:
Smiley

Smiley Am vazut e facaletul ala de dupa usa.
Maria, fata lui e mai mare ca tine Smiley

(Vizitator)

De ce nu eram eu in trenul ala, in compartimentul ala..? Smiley

Sii ce se spune ? Cand vrei sa mergi pe drumul drept, ai grija sa nu cazi prin canale. Nu de alta, dar pe acolo n-ai putea cu siguranta sa gasesti ceea ce ai gasi la suprafata. Daca destinul unuia s-ar intersecta cu al altuia si al altuia cu al unuia, am constata ca nu prea avem loc intr-o lume atat de mica. Si, in definitiv, de ce sa te fi aflat intr-un compartiment, cand puteai foarte bine sa stai in picioare pe culoar ? Asa ca, mai pe scurt: nu-ti interoga soarta, ca poate chiar ai fost in trenul ala... intr-o viata anterioara (asta daca crezi in reincarnare). In fine, meditatie de duminica seara... :roll:

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)

Marie, cred c-ai gresit site-ul... Cauta si tu "matrimoniale" pe google... Smiley

(Vizitator)

Marie, cred c-ai gresit site-ul... Cauta si tu "matrimoniale" pe google... Smiley

Ei, daca cauti sa discuti cu cineva nu inseamna neaparat "matrimoniale"... Ceea ce ai zis e ca si cum pasiunea pentru un film cu care ramai singur in sala de cinema te-ar face sa astepti cu nerabdare 9 luni pentru un sequel sigur... Smiley

kralizec (3,373 mesaje) (Administrator)

Pai se discuta prea mult pe baza unui "scenariu"...

sabian (166 mesaje) (Utilizator)
2-Sep-2007, 11:09 Top

Marie, cred c-ai gresit site-ul... Smiley

Sau a gresit trenul? Smiley

(Vizitator)

De ce ? Mie imi place, de exemplu, ca tot va jucati de-a cati ani aveti, sa dati dovada de aceeasi sinceritate ca Maria si sa va spuneti cu totii varsta (inchipuita sau reala, ca tot sinceritate se cheama daca, vorba lui intellect, suntem doar "o porecla si un avatar"). Nu de alta, sa complicam putin scenariul, in asteptarea "domnului misterios".

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)

Nu este o idee rea. Eu am 29 de ani.

adicoto (306 mesaje) (Moderator Junior)
3-Sep-2007, 08:09 Top

Railor ! :p

Acest subiect este închis.