Daca ai venit cu trenul Duminica de la Hunedoara.........te
Te scuz ca intervii desigur..., dar nu as vrea sa te dezamgesc , eram prea adormita ca sa imi mai placa cineva la ora aia,si cu atat mai mult sa cer nr de tel... si oricum chiar si acum ca m-am odihnit (cred ca am specificat de cateva ori deja) vreau sa il gasesc pt altceva , nu ca sa ma indragostesc .........ci asa mi-a venit mie , vreau un prieten (ma rog prieten e prea mult spus) cu care sa fiu pe aceeasi lungime de unda , si cu care sa pot discuta ceea ce ma interseaza.
acum ai inteles :? :?
Maria
Haideti sa va mai spun un secret: voi tot bateati apa-n piua ca sunt indragostita.....bla bla.... hai sa va spun de fapt toata povestea(oricum imi sunteti dragi deja)
- am fost indragostita , aveti dreptate , dar de altcineva si acum sunt in convalescenta, de fapt caut un tampon... caut sa imi umplu timpul ca sa nu ii timit ''lui'' vreun mesaj, si sa uit de toate. Am intalnit un om, intamplator, pe tren... asta are mai putina importanta , iar cu acel om mam discutat despre muzica, filme , traduceri...site-uri interesante.....asa si am mai uitat de ale mele pt o vreme...(putina) acum nu mai am pe nimeni si m-am gandit ca il gasesc aici, (a fost singura chestie care mi-a venit in minte) dar am dat peste voi, care sunteti minunati intr-adevar dar.....eu vroiam mai mult...
acum ma intelegeti?
Maria
Adica o persoana care sa aiba mai mult timp liber (era sa spun timp de pierdut dar ar fi sunat cam aiurea) pe care sa il petreaca online vorbind cu tine. Dar cateva randuri mai jos spui ca voiai mai mult. Ma rog, poate ca esti putin dezorientata, acea convalescenta poate cauza asa ceva. Sau poate ca nu inteleg eu exact despre ce este vorba. Cert este ca acei pe care ii cunosc binisor de aici nu cred ca ar avea prea mult timp liber iar pe ceilalti nu ii cunosc asa de bine ca sa ti-i recomand. Iar eu... stau perioada aceasta cam prost cu timpul liber. In plus, nici nu iti cunoastem preferintele muzicale, cinematografice, ce mai... nu te cunoastem pe tine pur si simplu. : ) Baga si tu un sivi ceva. : )
P.S. Ce antipatice imi sunt emoticoanele acestea... vreau sa pun un simplu zambet si il baga si cu semnul de ok atunci cand un simplu zambet poate insemna atatea.
Da Sabian ...chiar si tu mi-ai raspuns..................de altfel .......din timpul tau pretios........
Webman nu pun poza, de alt fel am sa si inchid subiectul , simpla mea prezenta pe acest forum a trezit deja tot felul de asentimente , si nu as vrea sa ajungem sa ne ridiculizam unii pe altii. Cucubau multumesc pentru timpul acordat , e bine si asa.....
Si tuturor celorlalti care s-au obosit macar sa imi raspunda la subiect le doresc tot binele, in special lui Lovendal, criss, cosmin....sunteti deosebiti.
Rog admin-ii sa inchida subiectul , sau daca eu trebuie sa fac asta sa imi explice cum....
Maria
Am intrat in top?
Ok nu il inchid , dar tin sa ii avertizez pe cei care vin cu comentarii rautacioase ca nu au ce cauta in topicul meu , nu au decat sa isi deschida propriul subiect si sa tot posteze rautati.....
Dar mai baieti ce ziceti ? .....azi e Duminica , credeti ca ''el'' o sa intre pe forum?
Cat de rautaciosi pot fi unii, sa rada de supararea fetei si de tristetea ei :p sa stiti ca si eu am fost intr-o situatie asemanatoare Mariei. Nu mai radeti de ea aiurea ok? Cand dai peste o persoana care crezi ca merita sa te mai intalnesti cu ea, deoarece iti dai seama ca aveti multe in comun si iti place sa discuti cu ea, normal ca vrei din tot sufletul sa o gasesti, pentru ca sunt putini oameni care merita cu adevarat sa fie cautati .
Acest subiect este închis.