Daca ai venit cu trenul Duminica de la Hunedoara.........te

scumpica (86 mesaje) (Utilizator)
3-Sep-2007, 11:09 Top

Oamenii in ziua de azi nu mai apreciaza nimic Smiley rushinika :x . Fata vrea sa-l gaseasca pe... sa-i zic "misteriosul din tren" si voi gata spuneti sa caute la matrimoniale. Chiar ca asta e rautate. Nu toate fetele sunt asa cum credeti voi. Mai sunt si fete care cred in prietenie si nu se gandesc neaparat la o relatie de dragoste. Ce e drept sunt foarte putine fete de acest gen si e pacat Smiley . Poate sa existe o prietenie intre un baiat si o fata. Maria nu mai baga in seama tot ce-ti zic acesti indiviziSmiley Daca vrei sa ai o prietena Smiley iti stau la dispozitie Smiley .

Anubis20 (139 mesaje) (Utilizator)

Asa nu ie bine ca fetili ie barfitoare.
Nu strica totusi sa mai glumim cu o oarecare masura. Iar cei carora nu le convine ce se scrie pe aici, nu cititi, nu va obliga nimeni. Eu unul consider povestioara ca fiind simpatica.

maria (33 mesaje) (Utilizator)

Eu de fapt am obosit , nu cred ca mai am putere sa fac fata rautatilor voastre , asa ca nu aveti decat sa scrieti ce verti voi, eu nu voi mai citi, ..................
Ar fi mai bine daca nu ai crede ca tu ai inventat bascalia ... kralizec e plin de dintr-astia ca tine crede-ma e plin si nu da nimeni doi bani pe ei .

Maria

3-Sep-2007, 12:09 Top

Nu tie iti spusesem sa nu mai citesti, Maria.

Smiley

Din cate stiu eu baietii sunt cei mai mari barfitori Smiley stiu din propria experientaSmiley asa ca nu-mi zi mie ca fetele sunt barfitoare ca voi baietilor ne intreceti Smiley .

1. "voi baietii ne intreceti"
2. Hai sa fim seriosi, majoritatea fetelor recunosc ca asa sunt fetele in general. Si te-ai trezit tu mai cu mot. Smiley

serios de ce nu crezi? :? asa e cum iti zic eu. Macar fetele recunosc dar baietii niciodata Smiley . Asa ca... Smiley

trapper (161 mesaje) (Utilizator)

Maria nu pune la suflet mesajele carcotase ale unora de aici. Smiley Aaa... Referitor la persoana pe care o cauti... Cred ca stiu cine este. :d Da-mi un pm!!! :d

AMC (1,453 mesaje) (Administrator)

Din cate stiu eu baietii sunt cei mai mari barfitori Smiley stiu din propria experientaSmiley asa ca nu-mi zi mie ca fetele sunt barfitoare ca voi baietilor ne intreceti Smiley .

Crede-ma cand spun ca fetele sunt muuuult mai barfitoare.

Pai sigur tu esti baiat si o sa spui ca fetele sunt barfitoare, eu sunt fata si spun ca baietii sunt barfitori trebuie sa gasim o persoana neutra care sa ne spuna care dintre fete si baieti sunt mai barfitori Smiley Smiley

Adica un hermafrodit, ceva. Succes in a cauta asa ceva. Daca gasesti, te rog, nu imi prezenta creatura.

Smiley dap cam asa ceva Smiley se pare ca am deviat de la subiectul cu trenul si am ajuns la cat de barfitori sunt baietii si feteleSmiley .Tare !!
oricum s-ar parea ca maria o sa-l gaseasca pe "misteriosul din tren" si ma bucur pt ea Smiley Smiley

Smiley Smiley Smiley ce simpatici sunteti...

WebMan (551 mesaje) (Utilizator)

Neutru EU....

Fetele... Smiley Smiley Smiley Smiley

Acest subiect este închis.