Subtitrare Two and a Half Men - Sezonul 10

Comedie, Romantic

7.435 / 10

(2,592 voturi)

Durată

22 min

Regie

Lee Aronsohn, Chuck Lorre

Distribuție

Jon Cryer, Ashton Kutcher, Angus T. Jones

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Two and a Half Men - Sezonul 10 (2003) Subtitrare Two and a Half Men - Sezonul 10 - ro

Doi bărbați și jumătate

Traducător

bai3tzash

Uploader

DISTEL

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

43,909

Adăugat: 28-Sep-2012, 14:38

Actualizat: 10-Mai-2013, 16:13

Sezonul 10 complet, 23 episoade, pentru HDTV, 720p & WEB-DL (sincro DISTEL si waitforit). Multumiri traducatorului. Enjoy!

Mai multe informații

A hedonistic jingle writer's free-wheeling life comes to an abrupt halt when his brother and 10-year-old nephew move into his beach-front house.

Charlie Harper este un burlac foarte înstărit, care se bucură de toate avantajele unei existențe comode. Cariera sa de autor de jingle-uri este una de succes, locuiește într-o vilă superbă în Malibu, iar faptul că fiecare seară și-o petrece alături de o altă femeie îl ajută să evite instalarea monotoniei în existența sa. Însă Charlie nu apucă să savureze viața sa tihnită, pentru că fratele sau Alan (Jon Cryer) intră într-un bucluc: după doisprezece ani de căsnicie, Judith, soția lui, vrea să divorteze. Adevărata problemă intervine în momentul în care Alan și fiul său Jake, în vârstă de zece ani, se mută împreună cu Charlie. Iar într-o casă în care locuiesc două persoane mature și un copil, dar de fapt nimeni nu este adult, situația nu poate fi ținută sub control... Însă cei doi frați își dau seama curând că au un scop comun în viață - să realizeze un cămin în care micuțul Jake să trăiască fericit – chiar dacă, în cazul lor, să conviețuiască înseamnă să se calce reciproc pe nervi în fiecare secundă...

Comentarii (27)