Subtitrare Tinker Bell and the Great Fairy Rescue

Animație, Aventură, Familie

6.691 / 10

(772 voturi)

Durată

76 min

Regie

Bradley Raymond

Distribuție

Mae Whitman, Lauren Mote, Michael Sheen

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Tinker Bell and the Great Fairy Rescue (2010) Subtitrare Tinker Bell and the Great Fairy Rescue  - ro

Clopotica si aventurile ei in lumea oamenilor

Traducător

Kprice , cmarius

Uploader

Anonim

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

4,858

Adăugat: 6-Sep-2010, 19:48

Actualizat: 6-Sep-2010, 19:48

Tinker.Bell.and.the.Great.Fairy.Rescue.2010.720p.BRRip.XviD-SHiRK, Tinker.Bell.And.The.Great.Fairy.Rescue.2010.BRRip.XviD.AC3-FLAWL3SS , Tinker.Bell.and.the.Great.Fairy.Rescue.2010.BRRip.XVID-PrisM si Tinker.Bell.And.The.Great.Fairy.Rescue.2010.LIMITED.BRRip.XviD-ArGoNAuTS.

Mai multe informații

During a summer stay on the mainland, Tinker Bell is accidentally discovered while investigating a little girl's fairy house. As the other fairies, led by the brash Vidia, launch a daring rescue in the middle of a fierce storm, Tink develops a special bond with the lonely, little girl.

Chiar inainte sa se fi intalnit cu Wendy si Baietii Pierduti, Tinker Bell o intalneste pe Lizzy, o fata cu o credinta puternica in existenta zanelor. "Tinker Bell and the Great Fairy Rescue" se desfasoara in timpul verii, intr-o zona rurala Angliei. O intamplare magica se petrece atunci cand Lizzy o descopera pe Tinker Bell, pe masura ce lumile celor doua se unesc, se creeaza o legatura speciala intre Tink si fata curioasa aflata in nevoia unui prietenii…

Comentarii