Subtitrare The Soldiers of Pancho Villa (La cucaracha)

Dramă, Romantic, Război

7.1 / 10

(272 voturi)

Durată

97 min

Regie

Ismael Rodríguez

Distribuție

María Félix, Dolores del Rio, Emilio Fernández

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

The Soldiers of Pancho Villa (La cucaracha) (1959) Subtitrare The Soldiers of Pancho Villa (La cucaracha) - ro

Soldații lui Pancho Villa

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

39

Adăugat: 26-Sep-2023, 19:57

Actualizat: 26-Sep-2023, 19:57

The Soldiers of Pancho Villa (1959), pentru WEB-DL. Traducere după imagine și sonor și după trei titrări. ANSI și UTF-8. Enjoy!

Mai multe informații

The Mexican Revolution serves as a backdrop to a torrid love triangle composed of three freedom fighters: a colonel, a widow, and a fiery female soldier.

În zorii Revoluției mexicane, înfrânt și aproape fără trupe, colonelul Antonio Zeta (subordonat generalului Pancho Villa.) ajunge într-un oraș controlat de revoluţionarii colonelului Zúñiga, (subordonat Primului Şef José Venustiano Carranza). Deși sunt aliați, Antonio Zeta ordonă arestarea colonelului Zúñiga și a câțiva dintre oamenii lui, urmând să fie împușcați pentru a prelua controlul orașului. Printre cei arestaţi se numără „La Cucaracha”, o femeie soldat curajoasă care conduce un grup de femei înarmate. „La Cucaracha” simte imediat o atracție pentru colonelul Zeta. La scurt timp, într-o luptă, o femeie din oraș, pe nume Isabel, își pierde soțul și este nevoită să se alăture trupei. În scurt timp, „La Cucaracha” reușește să-l facă pe colonelul Zeta să cedeze farmecelor ei, dar, Zeta este fascinat de prezența Isabelei. În mijlocul bătăliei izbucnește o confruntare pasională între „La Cucaracha” și Isabel. (d'Artagnan)

Comentarii (1)