Subtitrare The Man Who Knew Too Little

Comedie, Crimă, Dramă

6.3 / 10

(400 voturi)

Durată

94 min

Regie

Jon Amiel

Distribuție

Bill Murray, Joanne Whalley, Peter Gallagher

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

The Man Who Knew Too Little (1997) Subtitrare The Man Who Knew Too Little - spa

Omul care știa prea puțin

Traducător

Commotion7

Uploader

Anonim

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

N/A

Descărcări

261

Adăugat: 23-Iul-2014, 01:05

Actualizat: 23-Iul-2014, 01:05

Release(s): The.Man.Who.Knew.Too.Little.1997.1080p.BluRay.x264.YIFY, The Man Who Knew Too Little 1997 720p BluRay x264-HD4U, The Man Who Knew Too Little (1997) BluRay 720p 700MB Ganool,

Mai multe informații

An American gets a ticket for an audience participation game in London, then gets involved in a case of mistaken identity. As an international plot unravels around him, he thinks it's all part of the act.

Wallance Ritchie (Bill Murray), un biet angajat al unui magazin de închiriat casete video, pleacă la Londra pentru a-și sărbători ziua de naștere alături de fratele său mai mic, dar mult mai bogat, James (Peter Gallaghter). Wallance sosește la fratele său în aceeași seară în care acesta dădea o petrecere selectă cu oameni de afaceri care, spera el, îi vor aduce milioane. James vrea să scape de Wallance care nu are nicio șansă să se integreze și îi dă un bilet la Teatrul Vieții. Aici, Wallence trebuie să joace un joc, să își aleagă un personaj și să interpreteze, alături de ceilalți actori, oameni aflați în situații dramatice. Jocul, inocent la început, se transformă într-o luptă pe viață și pe moarte în momentul în care Wallence greșește un număr de telefon și îl sună pe un asasin adevărat care va aduce în piesă mafia, spionaj, șantaj, teroriști și femei ușoare.

Comentarii