Subtitrare The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Acțiune, Aventură, Dramă

8.394 / 10

(22,311 voturi)

Durată

178 min

Regie

Peter Jackson

Distribuție

Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) Subtitrare The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - ro

Stăpânul inelelor: Frăția inelului

Traducător

SubRip

Uploader

SirEv

FPS

25.000 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

21,654

Adăugat: 21-Iun-2009, 21:43

Actualizat: 30-Mai-2023, 03:56

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001), pentru WEB-DL, BluRay (Weasel si SPTeam) & HDTVRip. Enjoy!

Mai multe informații

Young hobbit Frodo Baggins, after inheriting a mysterious ring from his uncle Bilbo, must leave his home in order to keep it from falling into the hands of its evil creator. Along the way, a fellowship is formed to protect the ringbearer and make sure that the ring arrives at its final destination: Mt. Doom, the only place where it can be destroyed.

"...Şi pe toate să le adune un inel, şi altul nime, Să le ferece pe toate, astfel să le stăpânească, Unde-s Umbrele, în Ţinutul Mordor, în întunecime." Timp de mai multe decenii, cuvintele de mai sus au stârnit imaginaţiile şi au dat contur viselor a peste 100 de milioane de cititori din întreaga lume. Ele au fost citite prima datã în 1954, când Frăţia Inelului scris de J.R.R. Tolkien, primul volum dintr-o epopee formatã din trei pãrţi, Stãpânul Inelelor, a fost publicat. Acum, legenda scrisã de Tolkien a prins în sfârşit viaţã sub forma unui film de lung-metraj, un proiect care a avut în spate una dintre cele mai colosale desfăşurări de forţe care a produs vreodatã un film. Miturile, peisajele şi creaturile pe care Tolkien le-a creat sunt atât de formidabile încât tehnologiei cinematografice i-au trebuit mai mult de patru decenii sã atingã nivelul necesar de sofisticare pentru a le da viaţã. Un asemenea proiect vast avea nevoie de un adevãrat vizionar pentru a-l duce la capãt. Acest vizionar este Peter Jackson, care s-a angajat la o acţiune fãrã precedent pentru a realiza trei filme simultan în scopul de a reda în întregime epopeea ambiţioasă a lui Tolkien. Rezultatul a constat în trei filme care vor fi prezentate separat. Aventura începe în 19 Decembrie 2001 cu Frăţia Inelului, care prezintã publicului spectator minunata lume a Pãmântului de Mijloc şi pe locuitorii sãi memorabili: oameni, hobbiţi, elfi, pitici, vrãjitori, troli şi orci. În aceastã parte a trilogiei tânãrul hobbit timid Frodo Baggins moşteneşte un inel; însã acest inel nu este un obiect oarecare. Este Inelul Unic, un instrument al puterii absolute care îi poate permite lui Sauron, Seniorul Tenebrelor din Mordor, sã conducã Pãmântul de Mijloc şi sã transforme locuitorii sãi în sclavi. Frodo împreunã cu o frăţie loialã formatã din hobbiţi, oameni, un vrãjitor, un pitic şi un elf trebuie sã ducã Inelul din Pãmântul de Mijloc la Muntele de Foc, unde a fost forjat prima datã şi sã îl distrugã pentru totdeauna. O asemenea cãlãtorie presupune avântarea în teritoriile deţinute de Seniorul Tenebrelor, unde îşi adunã armata sa de orci. Iar Frăţia nu se luptã doar cu forţele exterioare ale rãului, ci şi cu disensiunile din interior şi influenţa corupãtoare a Inelului însuşi. Cursul istoriei viitoare este dat de destinul Frăţiei.

Comentarii