Subtitrare The Legend of 1900 (La Leggenda del pianista...)

Dramă, Muzică, Romantic

8.3 / 10

(1,981 voturi)

Durată

169 min

Regie

Giuseppe Tornatore

Distribuție

Tim Roth, Pruitt Taylor Vince, Mélanie Thierry

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

The Legend of 1900 (La Leggenda del pianista...) (1998) Subtitrare The Legend of 1900 (La Leggenda del pianista...) - ro

Povestea pianistului de pe ocean

Traducător

Onutza

Uploader

tuky69

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

5,302

Adăugat: 1-Mar-2008, 20:28

Actualizat: 1-Mar-2008, 21:11

Adãugate diacritice ºi sincronizatã pentru varianta pe 1 cd (Tuky). Arhiva mai contine sincronizare pentru "The.Legend.of.1900.[1998] .DVDrip.XviD.DTS.3CD.-WAF".

Mai multe informații

The story of a virtuoso piano player who lives his entire life aboard an ocean liner. Born and raised on the ship, 1900 (Tim Roth) learned about the outside world through interactions with passengers, never setting foot on land, even for the love of his life. Years later, the ship may be destroyed, and a former band member fears that 1900 may still be aboard, willing to go down with the ship.

La scurt timp după cel de-al II-lea Război Mondial, Max vizitează o casă englezească de amanet, cu intenţia de a-şi vinde trompeta. Vânzătorul recunoaşte melodia cântată de Max iar atunci el începe să spună povestea acestui cântec. Deşi acum este un om trist şi deziluzionat de ceea ce viaţa i-a oferit în ultima vreme, Max era demult un entuziast şi talentat interpret de jazz, care timp de câţiva ani a cântat împreună cu formaţia sa la bordul unui vas de croazieră. În tot acest timp, s-a împrietenit cu pianistul din formaţie al cărui nume era cel puţin ciudat: Danny Boodman T.D. Lemons 1900, iar toată lumea îi spunea 1900, anul naşterii sale. Abandonat la clasa I de părinţii săi, el a fost găsit de Danny, un fochist de pe vas, care l-a luat şi l-a crescut în camera cu motoare, iar mai apoi l-a învăţat să citească folosindu-se de rapoartele de la cursele de cai. În urma unui accident, Danny a murit dar 1900 a rămas totuşi pe vas. Din ce în ce mai atras de sunetul pianului venit din salonul de baluri, 1900 devine un pianist foarte bun, un extraordinar interpret de jazz, şi un foarte bun compozitor de muzică modernă, inspirat mereu de tot ceea ce se întâmplă în jurul său şi de poveştile auzite de la pasageri. Şi totuşi, deşi se bucura de atâta succes, 1900 nu a părăsit niciodată vasul. Max se gândeşte acum să-l caute pentru a afla motivul care l-a determinat să rămână acolo atâta timp.

Comentarii