Subtitrare The Game Plan

Comedie, Familie, Sport

6.446 / 10

(1,763 voturi)

Durată

110 min

Regie

Andy Fickman

Distribuție

Dwayne Johnson, Kyra Sedgwick, Madison Pettis

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

The Game Plan (2007) Subtitrare The Game Plan - ro

Plan de joc

Traducător

subs.ro TEAM (c) www.subs.ro

Uploader

AMC

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

24,633

Adăugat: 26-Oct-2007, 23:28

Actualizat: 9-Ian-2008, 13:01

"The Game Plan[2007] DvDrip[Eng] -FXG" (1CD) (sincronizare Rumburak),
"The.Game.Plan.DVDR-Replica" (1CD) si
"The.Game.Plan.DVDRip.XviD-DiAMOND" (2cd) (sincronizata de infectus erectus). ="http://subsro.blogspot.com/2007/10/game-plan-2007.html">Click aici pentru detalii!!! TVQS, italice si diacritice 100%. Traducatorii din subs.ro TEAM (AMC, Sleepwalker, Shakti, Lovendal) va ureaza vizionare placuta!

Mai multe informații

Bachelor football star Joe Kingman seems to have it all. He is wealthy and carefree, and his team is on the way to capturing a championship. Suddenly, he is tackled by some unexpected news: He has a young daughter, the result of a last fling with his ex-wife. Joe must learn to balance his personal and professional lives with the needs of his child.

Dwayne "The Rock" Johnson este pe cale să întâlnească un adversar pe măsura lui - chiar dacă e vorba de o fetiță de numai 1,20m înâlțime. Cu o prezență unică pe ecran, care combină farmecul lui incontestabil cu umorul și autoironia, el își reafirmă imaginea de actor principal desăvârșit, unul dintre noii maeștri surprinzători ai filmelor de comedie din zilele noastre, în rolul fundașului superstar Joe Kingman din producția Disney PLAN DE JOC. Desigur, Joe este cunoscut drept unul dintre cei mai duri jucători care au intrat vreodată pe teren. Binecuvântat cu o uimitoare forță și agilitate, el este celebru pentru că face față oricărei pase, oricât de agresivă ar fi. Dar, tocmai când se aștepta mai puțin, Joe este pe cale să fie făcut praf și pulbere de cea mai dificilă provocare pe care și-ar fi putut-o imagina vreodată: o fetiță de opt ani. În această poveste amuzantă, dar și înduioșătoare, "Rock" are șansa să își demonstreze o latură neașteptat de amuzantă, ca sa nu mai vorbim de cea "părintească", pe care o combină însă cu scene de fotbal derulate în ritm alert, fiind ultimul om din lume pe care v-ați aștepta să îl vedeți transformându-se într-un tătic minunat. Totul începe când echipa profesionistă de fotbal a lui Kingman, Rebels, din Boston, luptă să obțină mult-așteptatul titlu în campionat. Fiind fundașul victorios al echipei, Joe trăiește suprema fantezie a oricărui burlac: e un tip bestial, bogat și celebru, sufletul oricărei petreceri - de care are parte din belșug! Dar visul lui este brusc sortit pieirii când o descoperă pe Peyton (vedeta Disney Channel MADISON PETTIS), fiica de a cărei existență habar nu a avut, dar care își face apariția la ușa lui. Acum, tocmai când cariera lui ajunsese în culmea gloriei, Joe trebuie să învețe să jongleze între vechiul lui stil de viață - petreceri, antrenamente și întâlniri cu supermodele - și cu noile provocări de care are parte - ore de balet, povești de citit la culcare și păpușele - fără să paseze nimic aiurea. La fel de uluită este și impresara lui, o tipă dură și versată, Stella Peck (KYRA SEDGWICK), complet lipsită de orice fel de sentimente părintești. Dar, cum campionatul se apropie, Joe va înțelege că jocul care contează cu adevărat nu are nimic de-a face cu banii, recomandările sau eseurile înscrise. în realitate, este vorba de chestii cu adevărat dificile: răbdare, muncă în echipă, lipsa de egoism... și felul în care poți să câștigi inima acelui fan mititel care se dovedește a fi, de fapt, cel mai important.

Comentarii