Subtitrare Tashan

Acțiune, Comedie, Dramă

4.9 / 10

(27 voturi)

Durată

120 min

Regie

Vijay Krishna Acharya

Distribuție

Akshay Kumar, Saif Ali Khan, Kareena Kapoor

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Tashan (2008) Subtitrare Tashan - en

Tashan

Traducător

Dj ionel love you

Uploader

Dj_ionel_love_you1

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

1,405

Adăugat: 8-Iun-2008, 12:22

Actualizat: 8-Iun-2008, 12:22

Este un film de suspan,merita vazut va garantez eu nu aveti ce perde este?un film indian si joaca si un actor renumit?pentru totii iubitorii de filme indiene filmul indian.[www.bwtorrents.com] .Tashan.2008.DVDRip.XviD.Subs.TmG.are.1.49.GB.eu va doresc mult suces nu mai bine?>??>>?>?>?

Mai multe informații

Jeetendra Kumar Makwana is employed full-time at a Call Center and works part-time teaching English. He is recruited by an attractive young woman, Pooja, to teach her Hinglish-speaking boss, Bhaiyaji, English. Jeetendra agrees to do so, falls in love with Pooja, and joins forces with her to steal a bag containing 25 Crore Rupees in cash. He will soon find out that Bhaiyaji is a hoodlum and extortionist known to the Police as Lakhan Singh.

Jeetendra Kumar Makwana este angajat cu norma intreaga la un call-center si lucreaza part time ca profesor de limba engleza. Este recrutat de o tanara foarte atractiva, Pooja, pentru a-i preda in particular lectii de limba engleza sefului ei, Bhaiyaji. Vrajit de frumusesea ei, Jeetendra (deja in cautarea unei iubiri speciale), accepta propunerea. Indragostit, acesta accepta sa o ajute pe Pooja in planul ei de a fura bani de la seful acesteia pentru a plati datoriile tatal…

Comentarii