Subtitrare Species: The Awakening

Acțiune, Aventură, Horror

4.728 / 10

(195 voturi)

Durată

103 min

Regie

Nick Lyon

Distribuție

Edy Arellano, Marco Bacuzzi, Jan Bouda

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Species: The Awakening (2007) Subtitrare Species: The Awakening - ro

Specii IV - Reinvierea

Traducător

subs.ro TEAM (c) www.subs.ro

Uploader

LOVENDAL

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

7,124

Adăugat: 4-Sep-2007, 21:33

Actualizat: 19-Ian-2008, 18:24

In arhiva se gasesc 4 versiuni: Species.IV.2007.DVDRip.XviD.AC3-WAF-0 (sincronizata de carpenean), Species The Awakening 2007 DVDSCR XviD-VoMiT, Species.The.Awakening.DVDRip.XviD-BeStDivX si Species.The.Awakening.NTSC.DVDR-BeStDvD (sincronizata dupa subpack de Pishty). subs.ro TEAM va ofera traducerea mult asteptata la acest film SF. Traducerea a fost facuta dupa sonor. TVQS, italice si diacritice 100%. Traducatorii din subs.ro TEAM (AMC, Lovendal) va ureaza vizionare placuta!

Mai multe informații

A scientist, Dr Holander, takes his niece Miranda to Mexico in an attempt to reverse the effects of the alien DNA he used to create her. However the treatment goes horribly wrong, and sets Miranda on a killing spree as she sets out to find a mate.

Desi frumoasa pe dinafara, ascunde in interior un secret ucigator. Pregatiti-va pentru a patra parte terifianta a legendarei serii de filme "Specii", care creste factorul de suspans pana la cel mai inalt nivel posibil de actiune si groaza!O sclipitoare profesoara de colegiu, Miranda Hollander, isi pierde in mod misterios cunostinta si se trezeste dupa un sangeros macel in masa. Femeia apeleaza la unchiul sau pentru a afla anumite raspunsuri, dar acesta ii dezvalui…

Comentarii