Subtitrare Something's Gotta Give

Comedie, Dramă, Romantic

6.621 / 10

(1,379 voturi)

Durată

128 min

Regie

Nancy Meyers

Distribuție

Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Something's Gotta Give (2003) Subtitrare Something's Gotta Give - ro

Ceva, ceva tot o ieși

Traducător

aurafas

Uploader

DISTEL

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

587

Adăugat: 2-Mai-2016, 00:16

Actualizat: 2-Mai-2016, 00:16

Somethings.Gotta.Give[2003] DvDrip[H264-AAC-Eng+Swe+NL] ; Something's.Gotta.Give.2003.XviD.AC3.5.1CH.-WAF; Somethings.Gotta.Give.2003.XviD.DvDRip.AC3.iNT-TD; Something's.Gotta.Give[2003] DvDrip[Eng] -FANTASTiC; Something's Gotta Give (2003) 1CD=1,33 GB si inca o varianta pe 2 CD-uri. Enjoy!

Mai multe informații

Harry Sanborn is an aged music industry exec with a fondness for younger women like Marin, his latest trophy girlfriend. Things get a little awkward when Harry suffers a heart attack at the home of Marin's mother, Erica. Left in the care of Erica and his doctor, a love triangle starts to take shape.

Câștigători ai Premiului Oscar, Jack Nicholson, Diane Keaton și Francis McDormand joacă alături de Keanu Reeves și Amanda Peet într-o comedie romantică sofisticată, ”Ceva, ceva tot o ieși”, aparținând scenaristului / regizorului Nancy Meyers (What Women Want, The Parent Trap), care dovedește că în probleme ale inimii, te poți aștepta la orice. Harry Sanborn (Nicholson) este un burlac cu experiență care are relații doar cu femei sub 30 de ani. În timpul unui așa-zis week-end romantic cu ultima lui cucerire, Marin (Peet), la casa de pe plajă a mamei sale din Hampton, New York, Harry are dureri toracice. Mama lui Marin, Erica Barry (Keaton), o scriitoare de succes, divorțată, se lasă greu convinsă să îi acorde primul ajutor. Când rămân singuri, Harry descoperă cu surprindere că este atras de Erica, motivele fiind potrivite. Și în ciuda protestelor ei inițiale în ceea ce îl privește pe Harry, Erica simte că redescoperă iubirea. Complicațiile romantice intervin în momentul în care Erica este de asemenea curtată de fermecătorul medic de treizeci și ceva de ani, al lui Harry, Julian Mercer (Reeves). În momentul în care își revine, Harry se întoarce la fostele lui obiceiuri. Totuși, când sentimentele lui pentru Erica îi schimbă viața, Harry trebuie să își schimbe complet și adevărat comportamentul pentru a o recâștiga.

Comentarii