Subtitrare Prince of Persia: The Sands of Time

Acțiune, Aventură, Fantastic

6.255 / 10

(6,137 voturi)

Durată

116 min

Regie

Mike Newell

Distribuție

Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Prince of Persia: The Sands of Time (2010) Subtitrare Prince of Persia: The Sands of Time  - ro

Prințul Persiei: Nisipurile timpului

Traducător

subs.ro team (c) www.subs.ro

Uploader

AMC

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

120,307

Adăugat: 29-Mai-2010, 18:22

Actualizat: 14-Sep-2010, 16:13

Prince.Of.Persia.2010.R4.DVDRip.XviD.AC3-ViSiON2 (gioni666), Prince.of.Persia.The.Sands.of.Time.DVDRip.XviD-Thick (2 cd-uri, gioni666) , Prince.Of.Persia.The.Sands.
Of.Times.2010.TS.XVID-PrisM
Prince of Persia The Sands of Time TS XviD - FLAWL3SS si Prince of Persia The Sands of Time TS XViD - IMAGiNE.

Mai multe informații

A rogue prince reluctantly joins forces with a mysterious princess and together, they race against dark forces to safeguard an ancient dagger capable of releasing the Sands of Time – gift from the gods that can reverse time and allow its possessor to rule the world.

Bazat pe celebrul joc video, Prințul Persiei ne poartă în antichitate, unde un prinț persan se aliază cu o prințesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea întreagă. Pentru a câștiga, prințul trebuie să învingă o serie de ființe fantastice, ajutat și de Pumnalul Timpului, o armă în stare să controleze timpul: să-i încetinească scurgerea sau să-l dea înapoi. Oricine deţine Nisipurile Timpului are puterea de a conduce lumea, iar acest lord mizerabil ar folosi această putere pentru a subjuga întreaga omenire. Singura persoană capabilă să-l învinge pe acest tiran şi să salveze lumea este Dastan (Gyllenhaal), un tânăr prinţ. Împreună cu neînfricata prinţesă Tamina (Gemma Arterton), Dastan va încerca să împiedice ca Nisipurile Timpului să cadă pe mâinile nepotrivite. Echipa care a adus seria "Piraţii din Caraibe" pe marele ecran, Walt Disney Pictures şi Jerry Bruckheimer Films, au adus: Prinţul din Persia: Nisipurile Timpului. Înainte ca Jake Gyllenhaal să obţină rolul, s-a zvonit că Prinţul din Persia poate fi Orlando Bloom sau Zac Efron. Numele Prinţului, Dastan, înseamnă în limba persană "poveste". De obicei, o asemenea poveste trasmite, din generaţie în generaţie, valori şi tradiţii din cultură şi istorie. O dastan are în prim plan un singur erou, care îşi apără tribul sau oamenii de o forţă sau un inamic din afară.

Comentarii