Subtitrare Nash Bridges - Sezonul 1

Acțiune, Crimă, Dramă

6.653 / 10

(72 voturi)

Durată

60 min

Regie

Carlton Cuse

Distribuție

Don Johnson, Cheech Marin, Jodi Lyn O'Keefe

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Nash Bridges - Sezonul 1 (1996) Subtitrare Nash Bridges - Sezonul 1 - ro

Nash Bridges

Traducător

Virgil G.N.

Uploader

VirgilGN

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

8

Descărcări

883

Adăugat: 17-Oct-2023, 19:27

Actualizat: 5-Dec-2023, 18:42

Sezonul 1 complet, 8 episoade, pentru BluRay. Enjoy! Un serial poliţist aparte, pe care vi-l recomand şi vă asigur că nu o să vă pară rău.
Serialul are un număr de 122 de episoade dispuse în 6 sezoane, dintre care am tradus deja după sonor sezonul 6 (22 de episoade) şi sezonul 5 (primele 5 episoade din cele 22 existente).
Acum o să reiau traducerea serialului, începând cu sezonul 1, episodul 1.
Fac precizarea că pentru primele trei sezoane există un script bun în limba engleză, urmând ca după finalizarea traducerii lor să continui cu cele pentru care nu există niciun script, respectiv sezonul 4 şi restul de 19 episoade din sezonul 5, pe care voi fi nevoit să le traduc după sonor. Traducere pentru versiunea BDRip.720p de aici: "https://solidtorrents.to/torrents/nash-bridges-1996-2001-bdrip-720p-f03e6/614224a2790fbfc52ce0cc91/" (Are o pistă audio originală în limba engleză).

Mai multe informații

Fun-loving San Francisco Police Department investigator Nash Bridges is part of the elite Special Investigations Unit. He tackles crime using his keen sense of humor and charm. Joe Dominguez comes out of retirement to become Bridges' wisecracking yet more rule-abiding partner.

După o scurtă pauză, Don Johnson revine în rolul inspectorului Nash Bridges de la Poliția din San Francisco. La partenerii lui bine cunoscuți publicului din seriile anterioare, Joe Dominguez, Harvei Leek, Evann Cortez, se adaugă și Caitlin Cross, o fostă agentă CIA. Inteligentă, foarte posesivă, Caitlin e pentru Nash ceea ce e Kenneth Star pentru Bill Clinton. Ea încearcă din răsputeri să-l doboare pe Nash, dar trebuie să lupte cu farmecul irezistibil al inspectorului. Formând o echipă excelentă, el și partenerii lui, detectivul Joe Dominguez, Harvey Leek și Evan Cortez, își riscă viața urmărind cei mai periculoși criminali din țară și înfruntând bande mortale, spionaj supersofisticat, jocuri de noroc ilegale și chiar asasinate politice. Și aceasta este doar o zi din viața lui Nash Bridges, care deși este cel mai curtat bărbat, nu are viață ușoară nici cu cele două foste soții, nici cu fata lui. Totodată, trebuie să se descurce și cu tatăl lui, Nick, care, câteodată, dă în mintea copiilor.

Comentarii