Subtitrare Meet Dave

Aventură, Comedie, Familie

5.276 / 10

(1,241 voturi)

Durată

90 min

Regie

Brian Robbins

Distribuție

Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Meet Dave (2008) Subtitrare Meet Dave - ro

Ți-l prezint pe Dave

Traducător

Nifty Team (c) www.niftyteam.ro

Uploader

felixuca

FPS

N/A

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

24,181

Adăugat: 18-Iul-2008, 00:52

Actualizat: 7-Oct-2008, 11:45

NOU! Meet.Dave[2008] DvDrip-aXXo ; Meet.Dave.R5.LiNE.XviD-iVE (sincronizat de Leo). Meet.Dave.2008.cam.XviD-KingBen (sincronizat de llaurache) ; Meet.Dave.TS.XVID-PreVail ; Meet.Dave.CAM.XviD.iNT-DEViSE ; Meet.Dave.2008.TeleSync.XviD.V.O.Sub.Spanish

Mai multe informații

A crew of miniature aliens operate a spaceship that has a human form. While trying to save their planet, the aliens encounter a new problem, as their ship becomes smitten with an Earth woman.

Nu faptul că este neîndemânatic, timid sau îmbrăcat ca pentru discotecă îl scoate pe Dave Ming Chang (Eddie Murphy) în evidență față de toți newyorkezii, ci faptul că este extraterestru! Mai exact o navă extraterestră de formă umanoidă, aflată în misiune pe Pământ pentru a-și salva propria planetă. Fiind în căutarea unei roci care să absoarbă toată apa de pe Terra - sursa lor de energie, planeta noastră este în pericol de a fi distrusă odată cu toate valorile omenirii. Sfâșiat de vocile din capul lui - un echipaj extraterestru în miniatură, condus de o mini-versiune a lui, Dave încearcă din răsputeri să se integreze și să se adapteze vieții aparent haotice a oamenilor. Dar când se îndrăgostește de o pământeancă, Dave își dă seama că dorința lor egoistă de a se salva va duce la distrugerea Pământului.

Comentarii