Subtitrare Le legioni di Cleopatra (The Legions of Cleopatra) Legions of the Nile

Aventură, Dramă, Romantic

5.3 / 10

(267 voturi)

Durată

91 min

Regie

Vittorio Cottafavi

Distribuție

Linda Cristal, Ettore Manni, Georges Marchal

Informatii IMDB

Informatii TMDB

Informatii Cinemagia

Listă

Le legioni di Cleopatra (The Legions of Cleopatra) Legions of the Nile (1959) Subtitrare Le legioni di Cleopatra (The Legions of Cleopatra) Legions of the Nile - ro

Legiunile Cleopatrei

Traducător

Cristian82

Uploader

decapone

FPS

23.976 FPS

Număr CD-uri / Episoade

1

Descărcări

78

Adăugat: 3-Apr-2023, 19:24

Actualizat: 3-Apr-2023, 19:24

Le legioni di Cleopatra 1959, pentru DVDRip. Traducere după sonor și după o titrare în portugheză. ANSI și UTF-8. Enjoy!

Mai multe informații

Octavio secretly sent his consul Curridio to Alexandria in a final attempt to reach peace. In the city, he meets Berenice, a mysterious and beautiful dancer who falls in love. Actually, the dancer is the queen Cleopatra who leads a double life using this name.

În anul 30 î.Hr., consulul Curridio a fost însărcinat de Octavianus să plece la Alexandria în Egipt pentru a-l convinge pe Marcus Antoniu, al cărui comportament moral și politic dusese la ascuțirea conflictului cu Octavianus şi al cărui rezultat a fost Bătălia de la Actium (31 î.Hr.) în care Antonius a fost înfrânt, să o abandoneze pe Cleopatra și să se întoarcă la Roma, evitând o nouă bătălie. Curridio, ales pentru această sarcină pentru că era prieten şi cu Antoniu şi cu Cleopatra, merge în oraș incognito, dar îi este greu să-l abordeze pe Marcus Antoniu. Între timp se îndrăgostește de fascinanta și misterioasa dansatoare Berenice, care... (d’Artagnan)

Comentarii (1)